Fényfestéssel mondtak köszönetet az egészségügyi dolgozóknak

2021. április 16.

print Hetedhétország.hu

Fényfestéssel mondtak köszönetet az egészségügyi dolgozóknak

A II. kerület önkormányzata különleges fényfestéssel hívta fel a figyelmet az egészségügyi dolgozók hősies munkájára, a védőoltások és a járványügyi óvintézkedések fontosságára.





Három egymást követő estén jelent meg különleges fényfestés a Budapest Körszálló Szent János Kórház felé néző homlokzatán. A fényfestéssel hívta fel az önkormányzat a figyelmet arra, hogy mindannyian köszönettel tartozunk az egészségügyi dolgozóknak, akik hónapok óta végzik munkájukat hatalmas terhelés alatt, és a mai napig is igyekeznek mindent megtenni, hogy megfelelő ellátást kaphassanak a betegek.

A fényfestéssel az önkormányzat a köszönet mellett a védőoltások és az óvintézkedések, így a maszkviselés fontosságára is felhívta a figyelmet, hiszen ezek a legfontosabb eszközeink a járvány visszaszorítása során.

Fontos üzenetet hordoz az is, hogy a Danubius Hotel Budapest épületén jelenhetett meg a fényfestés, hiszen amíg nem kapták meg elegen az oltást, és nem szorul vissza a járvány, nagyon sokan nem végezhetik munkájukat, így a szállodák dolgozói sem fogadhatnak a megszokott módon vendégeket.

A budai önkormányzat továbbra is arra biztat mindenkit, hogy éljen a védőoltás beadásának lehetőségével, és regisztráljon a  címen.


Kapcsolódó hírek





Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play