» Ausztria

» Ausztria »


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

4 látványos függőhíd Ausztriában.


Függőhíd a Ziller-völgyben

Nem hosszú, de rendkívül fotogén: a Német Alpok Klub Olpererhütte feletti kis híd a Zillertali-Alpokban. A szerkezet azt jelenti, hogy senkinek sem ázik el a lába, amikor átkel a patakon. Ha ügyesen fotózik teleobjektívvel, akkor láthatja az embereket a hídon lebegni a lenti Schlegeisspeicher felett.

Highline179

Lengő lépcsőfokok egy kastély felé: ez a tiroli kötélhíd Reutte városától délre, a B179-es Fernpassstraße felett vezet át. Jó 400 méteres magasságban köti össze az Ehrenberg romokat a 114 méter magasan fekvő Claudia erőddel.

Dachstein függőhíd

Mindössze 100 métert hidal át, de a stájerországi Dachstein függőhíd rengeteg levegőt kínál a talpa alatt: 400 méterrel lejjebb a Dachstein déli oldalára siklik a kilátás. Azokra, akik átjutnak a túloldalra, "a semmibe vezető lépcső" vár.

Stuibenfall

A Horlachsbach vize 159 métert zuhan a Stuibenfallnál, Tirol legmagasabb vízesésénél. Az Ötztal-völgyben található terep tökéletesen megközelíthető egy 80 méteres függőhíddal és 700 lépcsőfokkal ellátott vízszintes és függőleges útvonalrendszernek köszönhetően.GPS: 48° 12′ 29.42748″, 16° 22′ 25.74804″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward