» Ausztria

» Ausztria » Karintia » Karintia


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Az Afritzer See-nél található 11 hektár szabadtéri területű vadasparkban az állatok természetes élőhelyen élnek.


A látogatóknak lehetőségük van több mint 30 különböző vadállattal közelről megismerkedni. Vörös-, és dámszarvas, muflonok, juhok, kőszáli kecske, zerge, vaddisznó, szarvas, miniatűr szamár, mosómedve, a fácán, láma, szarvasmarha, pávák, racajuh, négyszarvú juh, magyar gyapjas sertés, négy szarvúkecske (veszélyeztetett karintiai fajta), walesi kecske, stb. A kiterjedt séta útvonalakon kényelmesen, kb. 45 perc alatt átjárható. Kisgyerekeknek és csecsemőknek fárasztó lehet gyalog, de az ösvények könnyen bejárhatók babakocsival vagy gyerekkocsival. Lélegzetelállító alpesi háttér előtt lehetőség van csodálatos fotók, fényképek készítésére.

Afrika élményvilága

Átélni egy napot Afrikában és felmászni a Tigris-sziklára, szemtől szemben találkozni egy zsiráffal. Ezt nyújtja Afrika Élményvilága. 500 m2 kiállító területen, kb. 50 kiállítás: tigrisek, antilopok - a legkisebb antilopoktól (5 kg) a legnagyobbig (1000 kg), elefánt, bivaly, egy hegyi zebra, strucc, páviánok, krokodil, és egy zsiráf. Kukkantson be a szabadon bejárható Leopárd-barlangba, és nézze meg a tigriseket közvetlen közelről! A falakon eredeti afrikai faragványok láthatók. A vetítőteremben pedig Afrikáról szóló filmeket nézhetnek a látogatók.

Grizzlyk világa

Tapasztalja meg a kanadai Grizzlyk-világát a vadonban. Mintegy 400 m2 kiállító területen látható az összes medve-család, a hatalmas jávorszarvas, bölény, az észak-amerikai rénszarvas, kőszáli kecske, pumák , Rocky Mountain vadjuhok, farkasok, prérifarkasok, hiúz, a hód, a vidra, kopasz sas, uhu, hóbagoly és sok más a természetes, parkosított élőhelyen.

Halmúzeum

A Hal-múzeumban egy hatalmas akvárium tele hazai halakkal, mint a ponty, tavi pisztráng, pataki pisztráng, arany pisztráng, és ritka fajok, mint például a tokhal.

Állatsimogató

A legkisebb látogatóknak kellemes szórakozást nyújthat az állatsimogató. Találhatóak itt aranyos kis kecskék, nyuszik, bárányok, pónik, tengerimalacok, liba, csirke, kacsa mama gyerekeivel.

Közvetlenül a szomszédos állatsimogatóval, egy nagy játszótér áll a fiatalabb vendégek részére. Ott a szülők, gyermekeiket egy árnyas kert-helyiségből, kényelmesen figyelemmel kísérhetik.

Afritzer See (részletek)Tartomány:Karintia
Település:Afritz am See
Cím:Feld am See
GPS: 46° 43′ 36.1758″, 13° 47′ 14.90136″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward