» Ausztria

» Ausztria » Niederösterreich » Alsó-Ausztria


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Annaberg télen és nyáron is kifejezetten a családosoknak kínál nyaralási lehetőségeket. Szelíd alpesi havas legelők vagy csodálatos hegycsúcsok, gyönyörű kilátás és lenyűgöző szurdokok jellemzik a tájat.


Családok, pihenést keresők és mozgásra vágyók Annaberg-ben minden hozzávalót megtalálnak egy felfrissülést nyújtó nyári üdüléshez a csodálatos hegyvidéken. A túraútvonalak közkedveltek a családdal, kisgyermekkel érkezők között.

Akik szeretnék megkímélni magukat a csúcsra való feljutástól, a Hennesteck ülőfelvonóval egyszer ingyenesen juthatnak fel a hegyi fennsíkra.

Tirolerkogel

Népszerű családbarát túra Annabergből (976 m) a Tirolerkogelre (1.377 m), amely nevét a tiroli favágóktól kapta. Útközben tanulmányozhatjuk az alpesi virágokat. A közepes nehézségű másfél órás hegymenetet ellensúlyozza a csodás kilátás Ötscherlandra, a kirándulás végén pedig megjutalmazhatjuk magunkat egy finom ebéddel vagy vacsorával Annaberg-házban.

A Tirolerkogel kitűnő kilátóhegyként ismert: Schneeberg innen ugyanúgy megcsodálható mint a Hochschwab vagy a Gesäuse hegyei. Természetesen az Ötscherről sem feledkezhetünk meg, amely a területnek körös-körül a nevét adta. Az annabergi házak és az Anna-Alm-i legelők kunyhóinak a gazdasszonyai a lenyűgöző panoráma mellett a hely tradicionális csemegéivel kényeztetnek, így a csúcson található hüttében is megpihenhetünk.

Menetidő: 8 km, kb. 3 óra oda-vissza. A túra 5 éves kortól ajánlható.

Mini-Bikepark

A Mini-Bikepark Annaberg ingyen hozzáférhető és tudásszinttől függetlenül minden kis biciklisnek lehetőséget nyújt arra, hogy fejlessze egyensúlyérzékét, ráérezzen a kerékpározás ízére és gyakorolja a bringázást terepen.

Zipline

Alsó-Ausztriában a leghosszabb és leggyorsabb zipline. 386 méteres magasságot leküzdve, 1356 méter hosszan és akár 120 kilométer/órás sebességgel a kalandvágyók átélhetik a repülés izgalmát és érzését.Tartomány:Niederösterreich
Cím:Annaberg
GPS: 47° 52′ 18.21972″, 15° 22′ 33.80988″
Honlap: http://www.annaberg.info

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward