» Ausztria

» Ausztria » Tirol


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Ischgl tökéletes kiindulópont egy változatos túrához.

Ischgl Paznauntal a Silvretta és a Verwallgruppe között, a svájci határhoz közel helyezkedik el.

A Paznaun-völgy két legnagyobb települése Ischgl és Galtür. Ischgl 1.337 méter magasságban fekszik, igazi alpesi "világvárosnak" tekinthető. Termálfürdők, éttermek, bárok és kényelmes, elegáns szállások várják a pihenni vágyókat.

Közel van Samnaun, a svájci vámmetes város, felvonókkal is át lehet menni.

FELVONÓK

A felvonók hegyállomásán gyönyörű panoráma fogadja a kirándulókat.

Viderjoch - 2.757 m. A Viderjoch csúcs a Silvretta- és Flimjochbahn felvonóval érhető el. Az osztrák-svájci államhatár a csúcson található.

Greitspitze - 2.872 m. Ez a Silvretta Arena legmagasabb csúcsa, a Silvretta- és Flimjochbahn felvonóval érhető el. A Greitspitze a hegyállomástól kb. 45 perces sétával érhető el.

Flimspitze - 2.928 m (részletek)

KERÉKPÁR

Ischgl tökéletes kiindulópont egy változatos mountainbike túrához, a mountainbike túrahálózat több 1200 km. Innen közvetítik a híres ischgli Ironbike-ot, Europa legfontosabb mountainbike marathon futását.

SZABADIDŐPARKOK

"Vider Truja" élménypark. Egy jó ötlet az egész családnak a "Vider Truja" élménypark a Vidersee-nél. A kalandos ösvény nemcsak a gyerekeket, hanem a felnőtteket is megtanítja arra, amit a vízről tudni kell. Ha egy alpesi kirándulásra indulunk, akkor az egész család egy teljesen új oldaláról fogja az Alpokat megismerni. (részletek)

Vízijátszótér. (részletek)

Kalandpark. Az Ischgl kalandpark 14 különböző állomást kínál, köztük kötélcsúszdát, függőhidat, giant swing óriáshintát, mászófalat. (részletek)

TÚRA

Túraút függőhíddal (részletek)

Paznauni magaslati túraút

ÜDÜLÉSI KÁRTYA

Sivretta Card

Tartomány:Tirol
Település:Ischgl
Cím:Ischgl
Honlap: http://www.ischgl.com

Még nem érkezett hozzászólás!

Régióválasztó