» Ausztria

» Ausztria » Steiermark


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Az ínyencfőváros kulináris fénypontjai.

Styriarte fesztiválmenük Grazban

A Styriarte klasszikus és régizenei fesztivál keretén belül átélt kimagasló kulturális élmények mellett az ínyencfőváros válogatott éttermeinek köszönhetően egyedülálló kulináris élvezetek is várnak ránk. Az étteremek egy speciális, háromfogásos Styriarte fesztiválmenüt is kínálnak.

"Genuss-Spektakel Graz"

Az első alkalommal 2013-ban megrendezett "Genuss-Spektakel" nagy népszerűségre tett szert a látogatók körében. Az idei év programkínálata legalább olyan sokszínűre sikeredett, mint Graz kulináris kínálata: izgalmas kóstolások a tökmagolajtól kezdve a boron át egészen a csokoládéig, kulináris városnézés, fantáziadús ebédek, ünnepi gálavacsorák, sok-sok humor, varázslat és zene gondoskodik a tartalmas kikapcsolódásról. Az Ínyencbál, a "Spektakel-Brunch", a gálaest, valamint a "Vacsora és Divat" is a "Genuss-Spektakel" része.

Az "Ínyencfőváros hosszú asztala"

Grazban a kulináris rendezvénynaptár fénypontja augusztus közepén egyértelműen az "Ínyencfőváros hosszú asztala": egy csodálatos késő nyári este, egy díszesen megterített asztal a szabadban, egyedülálló kulináris élmények, a tartomány legjobb borai, mindez a Schlossberg, az Óratorony és a Városháza lenyűgöző kulisszája előtt. Az elmúlt évben a grazi szakácsoknak és partneréttermeknek már negyedik alkalommal sikerült 700 vendéget kiszolgálnia és elégedetté tennie.

Tartomány:Steiermark
Település:Graz
Cím:Graz
GPS: 47° 4′ 14.5704″, 15° 26′ 22.2144″

Még nem érkezett hozzászólás!

Régióválasztó