» Ausztria

» Ausztria » Steiermark


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A legendás spielbergi versenypálya átépítési munkálatai után ismét megnyílt az immár Red Bull Ring nevet viselő egykori A1 Ring. Emellett Spielberg számos szabadidős programmal várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.


Az itt található legendás versenypályának köszönhetően márkanévvé vált a gyönyörű környezetbe ágyazott, számtalan szabadidős tevékenységet és lehetőséget kínáló "Spielberg". A Spielberg projekt az autó- és motorsportok iránt kevésbé érdeklődők számára is páratlan szabadidős és kikapcsolódási programokat kínál. Túrázás, horgászat, sítúrák, lovaglás, golf - és ez még nem minden. Az idelátogatók akár egy magánpilóta-képzést is elvégezhetnek.

A fénypont természetesen az a versenypálya, amely ma már a legmodernebbek közé tartozik a világon. A Red Bull Ring a pálya mellé vonzza az autó- és motorsportok szerelmeseit és tovább élteti a hajdani versenypálya mítoszát. Az országos és nemzetközi autó- és motorsport-rendezvények mellett a létesítmények mindenekelőtt ösztönző programoknak és számos más rendezvénynek adnak otthont.

A versenypálya mellett hatalmas vezetéstechnikai centrum és egy gokartpálya is épült.

 Tartomány:Steiermark
Település:Spielberg
Cím:8724 Spielberg, Red Bull Ring Straße 1
GPS: 47° 13′ 40.38456″, 14° 45′ 35.4888″
Honlap: http://www.projekt-spielberg.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward