Téli szezonnyitók Tirolban

2010. október 5.

print

Téli szezonnyitók Tirolban

A síelők, és snowboardosok, a vidám après-ski mulatságok, a hóval borított hegyoldalak és a napfényben szikrázó hófehér hegycsúcsok visszatérését nagyszabású szezonnyitók keretén belül ünneplik meg Tirolban.

A síelők, és snowboardosok, a vidám après-ski mulatságok, a hóval borított hegyoldalak és a napfényben szikrázó hófehér hegycsúcsok visszatérését nagyszabású szezonnyitók keretén belül ünneplik meg Tirolban.
A várakozás véget ért: a tél végre visszatér.
A tél visszatérése idén is egyedülállóan látványos lesz: a síelők, és snowboardosok, a vidám après-ski mulatságok, a hóval borított hegyoldalak és a napfényben szikrázó hófehér hegycsúcsok visszatérését nagyszabású szezonnyitók keretén belül ünneplik meg Tirolban.Szezonstart az Ötztalban
Miközben egyes helyeken az ősz még legszebb oldaláról mutatkozik, a Rettenbach-gleccseren már a síelésé a főszerep. A MAXX Mountain Gleccserstart alatt a téli sportok szerelmesei garantáltan megtalálhatják a számításaikat: 2010. október 8-tól 10-ig a vezető síléc- és snowboard- márkák legújabb termékeit próbálhatják ki a résztvevők ingyenesen, ezenkívül élő koncertek és a söldeni szórakozóhelyeken rendezett partik szerepelnek a programok között. A hagyományos szezonstartra október 23-án kerül sor, amikor a magasan Sölden felett található Rettenbach-gleccseren az alpesi síelés sztárjai is megkezdik világkupa sorozatukat. Szombaton „hölgyeké az elsőbbség” mottóval a női síelők nyitják meg az idei téli versenyszezont egy óriás-műlesiklással. Vasárnap, október 24-én pedig a férfiak állnak rajthoz, a szezon első versenyéhez.
http://hetedhetorszag.hu/ausztria/index.php/fooldal/reszletek/1106Serfaus-Fiss-Ladis: nyitó buli az egész család számára
A Serfaus–Fiss–Ladis régióban 2010. december 3. és 5. között harangozzák be az idei téli szezont, a Hófesztivál alkalmával. Az egész hétvége középpontjában feledhetetlen családi élmények, vidám kalandok és szórakozás állnak. Szabadtéri partik várják a vendégeket, valamint szombaton ingyenesen próbálhatják ki az érdeklődők a Fisser Flieger és a Skyswing attrakciókat. Vasárnap pedig a Big Air verseny szerepel a programnaptárban.
http://hetedhetorszag.hu/ausztria/index.php/fooldal/reszletek/528„Sörfesztiválos” hangulat a Stubai-gleccseren
Az idei téli szezont a világ legmagasabban, 2900 méteren megrendezett, hófehér sörfesztiváljával harangozzák be a Stubai-gleccseren. Az Eisgraton található étterem újbóli megnyitása alkalmából október 16-án csapra verik a sörfesztivál hordóját. A hamisítatlan bajor hangulat közepette fehér kolbászt, perecet és hagyományőrző tiroli finomságokat szolgálnak fel a vendégeknek. A megfelelő talpalávalóról a müncheni Gaudiblos’n zenekar és DJane Gitta Saxx gondoskodik. Október 22. és 24. között rendezik a Moreboards Stubai premiert. Ezen a hétvégén a legjobb márkák felszereléseit tesztelhetik az érdeklődők, nemzetközi profik mutatják meg tudásukat, kisebb versenyekre is sor kerül és hatalmas partik uralják az éjszakát. November 4-től 7-ig immár 23. alkalommal kerül sor a SportScheck Testiválra. Az Alpok legnagyobb sí- és snowboard tesztjén a vezető sportmárkák több mint 3500 termékét mutatják be, ezenkívül síoktatás és hangulatos après-ski mulatság is szerepel a programkínálatban.
http://hetedhetorszag.hu/ausztria/index.php/fooldal/reszletek/1009Izgalmas start Ischglben
Ischglben a szokásokhoz híven egyedülállóan látványos szezonstartra számíthatnak a vendégek, ezúttal is egy igaz világsztárral. Hogy Elton John, Tina Turner, Rihanna, Katy Perry vagy Alicia Keys után ki érkezik idén Ischglbe, még titok. Ami viszont egészen biztos: a „Hegyek csúcsa” szlogennek megfelelően garantáltan „csúcsparti” lesz.
www.ischgl.com

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play