Akár az űrbe is utazhatunk - ReiseSalon Bécsben

2012. február 3.

print

Akár az űrbe is utazhatunk - ReiseSalon Bécsben

Izgalmas üdülési ajánlatok és ötletek várják a látogatókat Bécs új idegenforgalmi vásárán, a ReiseSalon utazási vásáron. A ReiseSalon egyik legsajátosabb ajánlata egy szuborbitális repülés a világűrben.

Izgalmas üdülési ajánlatok és ötletek várják a látogatókat Bécs új idegenforgalmi vásárán, a ReiseSalon utazási vásáron. Az új turisztikai esemény „Fedezz fel új horizontokat” mottóval kínál különleges utazási lehetőségeket, programokat.

Az alpesi kunyhótól a világűrig - a ReiseSalon egyedülállóan széles kínálati palettával várja az érdeklődőket. Extravagáns szállodák és a világ legkülönbözőbb tájaira kalauzoló utazási tippek, új ötletek és inspirációk biztosítják a különleges üdülési élményeket. A ReiseSalon egyik legsajátosabb ajánlata egy szuborbitális repülés a világűrben: a Virgin Galactic az első olyan magántulajdonban lévő cég, amely a világűrbe szervez kirándulást. A ReisaSalon utazási kiállítást a bécsi Hofburgban rendezik.

A ReiseSalon kiemelt partnereként Thaiföld különösen gazdag kínálattal várja majd a turisztikai vásár látogatóit. Már a kiállításra történő belépés is egyedülálló élményeket tartogat és egy igazán sajátos dimenzióba kalauzolja az érdeklődőket. Az előcsarnokban, amely egy szálloda halljára emlékeztet majd, a „recepciónál” jelentkezhetnek be a vendégek. A bécsi Hofburg díszes termeiben kialakított különleges világban a vendégek új inspirációt szerezhetnek a következő üdülésükhöz.

A ReiseSalon egy különleges, „Ínyencszalonnal” is várja a látogatókat, akik ennek köszönhetően egyedülálló kulináris utazást is tehetnek a világ körül. A „világ illatát” egy külön erre az eseményre megalkotott „ReiseSalon-parfüm” segítségével vihetik haza a vendégek.

2012. november 23-25.

„ReiseSalon” belépőjegyek:
November 23-án, pénteken 14.00–20.00 óráig, november 24-én, szombaton 10.00–20.00 óráig és november 25-én, vasárnap 10.00–17.00 óráig
a napijegy:

felnőtteknek 14 euróba,
a kedvezményes belépőjegy 9 euróba kerül.

Hofburg
Eingang Heldenplatz
1010 WienLegfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play