Paul McCartney Bécsben koncertezik

2013. március 18.

print

Paul McCartney Bécsben koncertezik

Tíz év után újra Bécsben koncertezik Paul McCartney, akinek ez már a negyedik fellépése lesz az osztrák fővárosban.

Tíz év után újra Bécsben koncertezik Paul McCartney, akinek ez már a negyedik fellépése lesz az osztrák fővárosban.

A zenészlegenda június 27-én ad koncertet az Ernst Happel Stadionban Out There! elnevezésű új turnéja keretében, a jegyek árusítása már pénteken megkezdődik.

Az ex-Beatle és zenekara először 1993-ban, New World Tour nevű turnéja egyik állomásaként, legutóbb pedig 2003-ban, a Back in the World turné keretében lépett fel Bécsben.

Mint az énekes honlapján olvasható, idei turnéján olyan helyeken is koncertet ad, ahol még sosem lépett fel, így például Varsóban, ahol június 22-én, a Nemzeti Stadionban lép színpadra.

A szerdai közlemény szerint az idei turnén előadott dalok McCartney egész pályafutásán átívelnek. A koncertkörút további helyszíneit az elkövetkező hetekben közlik.

A közlemény hangsúlyozza, hogy a zenész kicsattanó formában vág neki az 2013-as évnek, miközben már a 2012-es esztendő is rendkívül mozgalmas és sikeres volt a számára.

Tavaly McCartney befejezte rekordot hozó On The Run turnéját; megjelentette Kisses on the Bottom című albumát, amely felkerült a slágerlisták élére; csillagot kapott a hírességek hollywoodi sétányán; fellépett az angol királynő gyémántjubileumi ünnepségén és az olimpia nyitógáláján; a brit hanglemezipar akadémiájától elnyerte Az év embere díjat - sorolta a legjelentősebbeket a múlt év eseményeiből a közlemény.

A kommüniké szerint az idei sem a lazsálás éve lesz a 71 éves zenész számára: az újabb turné mellett egy új stúdióalbumon is dolgozik.

(MTI)

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play