Baby Days hetek a Sonnentherme fürdőben

2013. április 26.

print

Baby Days hetek a Sonnentherme fürdőben

Sonnentherme élményfürdőben a „Baby Days“ hetek alatt számos programkülönlegesség csábítja a kicsiket. Minden nap meglepetések és egy baba szépségverseny is nyereményjátékokkal.Úszástanulás, torna, vízijóga, masszázs és szórakozás: amiről a legtöbben álmodoznak, az a babáknak a Sonnentherme élményfürdőben természetes. A „Baby Days“ hetekben 2013 április 22-től június 30-ig számos programkülönlegesség csábítja a kicsiket. Minden nap meglepetések és egy baba szépségverseny is nyereményjátékokkal.

 


„A babák nem csak szüleik számára a legfontosabbak, hanem nekünk is a Sonnentherme-ben. A Baby Days hetek programjai olyan egyediek és különlegesek, mint a babák maguk. Ezek a relaxációs, vízi-, élmény- és mozgás-programokból lettek kimondottan a kicsik számára összeállítva.“, mondja Wolfgang Stündl, a Sonnentherme igazgatója.

Változatosan indul a gyerkőcök napja a „Baby Days“ hetek alatt: a babatornáról egyenesen a „Baby time“ programra és tovább a babaúszásra. A vízijóga anyával és a Babykneippen programok is garantálják a vidámságot a vízben. Kipihenve érkezhetnek a baba szépségsarokba, a babaszaunába, vagy a babamasszázsra. A programkülönlegességeken kívül 1.000 négyzetméternyi sekély víz, egy baba-pezsgőfürdő, sok átgondolt extra és szolgáltatások várják a piciket a baby world-ben.

 


Minden nap új mottó a „Baby Days“ hetekben. Mint például a péntek a „kika Day“, amikor a szülők örömére ingyenes a babáknak a belépő. A többi tematikus napon is, mint az „Alete, Himmeltau, Daylong vagy MAM Day“ kis ajándékot kapnak apró vendégeink. Ezen kívül ingyenes Alete és Bübchen minták várnak mindenkire. Egy kis szerencsére lesz szükség a szerencsekeréknél, ahol minden baba további ajándékért forgathat.

A „Tükröm tükröm…“ régen volt. A Sonnentherme online keresi Ausztria legaranyosabb babáját címlapfotózáshoz. 2013. május 26-ig tud anyu, vagy apu egy fényképet feltölteni 3-24 hónapos apróságukról a www.sonnentherme.at honlapra, hogy bejuthasson a 3 döntős közé és nyerjen egy családi nyaralást és profi fényképezést a Hotel Sonnenparkba. Szavazni is megéri a gyerkőcökre: a szavazók és a résztvevők között családi nyaralást, Sonnentherme-belépőket és még sok más nyereményt sorsolnak ki.

Korábban:


Napfényes vakáció


A legjobb fürdők Ausztriában


Megújult a Sonnentherme fürdő!

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play