Sült oldalasok a csúcson

2013. november 11.

print

Sült oldalasok a csúcson

A schladmingi 4 hegyet összekötő sípályarendszer 2013. december 7-én és 8-án különleges gasztronómiai programmal várja az ínyenceket.

A schladmingi 4 hegyet összekötő sípályarendszer 2013. december 7-én és 8-án különleges gasztronómiai programmal várja az ínyenceket: a Hauser Kaibling, a Planai, a Hochwurzen és a Reiteralm alpesi kunyhóiban és sípályáin az ismert tévészakács, Johann Lafer vezetésével prominens személyiségek tesztelik és alakítják majd a régió sport- és a gasztronómiai kínálatát.

 


A kétnapos rendezvény alkalmával kínált kulináris specialitásokat a vendégek az egész téli szezonban megkóstolhatják majd. A Krummholzhütte például az idei télen a bárányból készült ételekre helyezi majd a hangsúlyt, a Schafalm az ennstali specialitásokra, míg a Schnepfalm a jó borokra és sajtokra koncentrál majd.

 


A „sült oldalasok a csúcson” mottóval várja vendégeit a Hochwurzen-Alm alpesi kunyhó. A parányi Hochwurzen-Alm a ropogósra sült oldalasai talán azért olyan ízletesek, mert a házigazda Gottl szakértő konyhai segítséget kapott a Solu Khumbu körzetben fekvő Gorakhami hegyi falucskából származó Kaji serpa személyében

 


A Krummholzhüttében a régióból származó báránytermékekből készített ízletes fogásokat az egész téli szezonon át kínálják. Az„ Ennstali falusi konyha” különleges regionális specialitásai szintén egész évben szerepelnek majd a Schafalm étlapján, ahogy Schnepfnalmon is télen mindig élvezhetjük a borokat és sajtokat. 

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play