» Ausztria

» Ausztria » Karintia » Karintia


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A gyerekek az erdei kötélpályaparkban akadályról akadályra küzdhetik le a nehézségeket, vagy ha suhanni támad kedvük fától fáig, akkor a gyerek Flying-Fox az ideális választás.


Nassfeldre a Millenenium Express felvonó segítségével juthatunk fe. A Millennium Express az Alpok a leghosszabb kabinos felvonója, amely 17 perc alatt szállítja az utasokat Tröpolachból Gailtalig 6000 hosszú és 1309 méter magasságon átívelő pályáján Kofelplatz Madritsche állomáshoz (1919 m). A felvonóval biciklik és babakocsik ingyenesen szállíthatók!

Völgyállomás: Tröpolach

Középállomás: Tressdorfer Alm (1.580 m)

Itt található a "Felsenlabyrinth" mászópark, ahol a gyerekek az erdei kötélpályaparkban akadályról akadályra küzdhetik le a nehézségeket, vagy ha suhanni támad kedvük fától fáig, akkor a gyerek Flying-Fox az ideális választás. Az itt található hegymászó óvodában tapasztalt túravezetők dolgoznak, akik az ifjabb generációnak megmutatják a hegymászás, falmászás fortélyait, a kötél, a kampó helyes használatát, valamint azt, hogy hogyan térjenek vissza épségben a hegyi túrákból. Egy ilyen alaptanfolyam után a gyerekek megmutathatják szüleiknek, milyen jól is mozognak a hegyi ösvényeken, túra utakon.Tartomány:Karintia
Település:Nassfeld
Cím:Nassfeld
GPS: 46° 35′ 4.7625″, 13° 14′ 46.0639″
Honlap: http://www.felsenlabyrinth.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward