Újra a gyerekeké Fraknó Vára!

2014. július 12.

print

Újra a gyerekeké Fraknó Vára!

Tizennyolcadszorra rendezik meg idén a fraknói várban a Fantasztikus Fraknó Vára/Burg Forchtenstein Fantastisch nevezetű rendezvénysorozatot.Tizennyolcadszorra rendezik meg idén a fraknói várban a Fantasztikus Fraknó Vára/Burg Forchtenstein Fantastisch nevezetű rendezvénysorozatot, melyen közel 20.000 látogatót várnak. 

 


A gyerekekre egy egyedi bábszínház vár, ahol egy kaleidoszkópot készíthetnek és aktívan vehetnek részt a darabban. Ebben az évben sem hiányozhat a lovaggá avatás és a lovagvizsga, lesz várkirálylány kosztüm, nyilazás, lándzsa és kardvívás. A gyerekeket Griselda boszorka mesél hátborzongató meséket és „Rupsz a kis lovag“ címmel, Thomas Brezina és Gerhard Krammer közreműködésével közös zenélés valamint éneklés is áll a programban. Az újonnan kialakított játszótereken szinte szünet nélkül művészek, bűvészek, zenészek lépnek fel.

 


Az idén július 5-től 27-ig tart a fesztivál, a programokon 10.00-től 18.00-ig lehet részt venni. A rendezvénynek természetesen magyar nyelvű munkatársa is van, így a magyar nyelvet is lehet használni. Elkészült a magyar látogatóknak szóló programfüzet és honlap is. A helyszínen német és magyar nyelvű feliratok igazítják útba a látogatókat. 1997-óta több, mint 320.000 vendég kereste fel a Fantasztikus Fraknó Várát. A vendégek mintegy 10-13 százaléka magyar.

 Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play