Bike Run Fest Magyarországon és Ausztriában

2014. szeptember 4.

print

Bike Run Fest Magyarországon és Ausztriában

A természet szeretetére, a mozgás örömére és az egészséges életmód fontosságára hívja fel a figyelmet a szeptember 27-én és 28-án Magyarországon és Ausztriában rendezendő Bike Run Fest nemzetközi futóverseny és kerékpártúra.A természet szeretetére, a mozgás örömére és az egészséges életmód fontosságára hívja fel a figyelmet a szeptember 27-én és 28-án Magyarországon és Ausztriában rendezendő Bike Run Fest nemzetközi futóverseny és kerékpártúra.

 


Amint az eseményt felvezető csütörtöki sajtótájékoztatón elhangzott: a túra egyik része Burgenlandon vezet át, s Sopronból indul.

 


A megméretésre bárki jelentkezhet, aki elég erőt érez magában arra, hogy végigtekerjen, fusson vagy hatfős váltóba tejesítsen 183 kilométert két nap alatt. Az első napon Sopronban lesz a rajt, Zemendorfon (Zemenye) át Bécsújhely és a Schneeberg az állomás. A második napon, vasárnap Schneebergről indul a mezőny, Neukirchenen, Thernbergen és Lichteneggen át Horitschonig (Haracsony), és a határon át ismét Sopronba érkezik vissza.

A Bike Run Festen indul - többek között - Pulai Imre olimpiai és világbajnok kenus, szánkóversenyző, valamint Ungvári Miklós olimpiai ezüstérmes, Európa-bajnok cselgáncsozó. Mindketten kerékpárral állnak rajthoz, azonban a sajtótájékoztatón futópadon mérték össze felkészülésüket. Ungvári 3 perc 15 másodperc alatt teljesítette az 1000 méteres távot, a jóval nagyobb termetű Pulai ennél 20 másodperccel lassabban.

MTI

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play
Hetedhétshop.hu