Hatalmas hóesés Nassfelden

2016. február 8.

print

Hatalmas hóesés Nassfelden

A “Suzanne" légáramlat keddről szerdára virradóra 50 cm friss havat hozott Karintia első számú síterepére, így a hóréteg mostanra 125 cm-re nőtt!

125 cm tökéletes hó van a sípályákon, a Suzanne nevű légáramlatnak köszönhetően. “Suzanne" keddről szerdára virradóra további +50 cm friss havat hozott Karintia első számú síterepére, így a hóréteg mostanra 125 cm-re nőtt!

 


Nassfeld Karintia első számú síterepe, ismét bebizonyította nem véletlenül nevezik a leghóbiztosabb síterepnek. Az Adria felől érkező “Suzanne” légáramlat a Karni Alpokat a korábbi hóeséseken felül további 50 cm hófehér pompával borította be szerda reggelre.

 


Az 50 cm friss hó téli csodavilággá változtatta a tájat Nassfelden és ezáltal a hóréteg vastagsága 125 cm-re nőtt. Nemcsak Nassfeld, hanem Gail és Lesach völgye és a Weissensee is mesés hófehérben pompázik. Nassfelden az összes sífelvonó üzemel és a 110 km-es sípályarendszer tökéletes hóviszonyokkal várja a síelőket.

 


A következő napokra az időjárás előrejelzés szikrázó napsütést ígér - így igazán mesés hóviszonyokkal várja a havas sportok szerelmeseit Karintia legnagyobb síterepe!

 


Forrás: Nassfeld Iroda Magyarország, Képek: www.nassfeld.at/hu

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play