Március közepén nyit a Familypark

2016. március 9.

print

Március közepén nyit a Familypark

A Soprontól mindössze 20 kilométerre, St. Margarethen településen található Ausztria legnagyobb szabadidőparkja 145 000 négyzetméteren kínál különféle játékokat és attrakciókat minden korosztály számára. Kiemelkedő attrakciók 2016-ban: Varjúfészek csúszdával és Békafogat körhinta.A Soprontól mindössze 20 kilométerre, St. Margarethen településen található Ausztria legnagyobb szabadidőparkja 145 000 négyzetméteren kínál különféle játékokat és attrakciókat minden korosztály számára. Kiemelkedő attrakciók 2016-ban: Varjúfészek csúszdával és Békafogat körhinta.

 


A Familypark négy tematikus részlegén – Élményvár, Meseerdő, Falusi gazdaság és Kalandsziget – minden megtalálható, ami különlegessé tesz egy családi szabadidőparkot.

 


Egy-egy szezon alatt összesen csaknem 180 alkalmazott tevékenykedik a szabadidőpark különböző területein a játékoktól a 15 vendéglátóegységen át a kertészetig, illetve a műszaki részleget és az igazgatást is beleértve. 2015. áprilistól novemberig a Familypark 517 000 látogatót regisztrált és összesen 20 500 éves bérletet állított ki.

 


2015 újdonsága Leonardo repülőszerkezete volt


2016-ban a falusi gazdaságban több újdonság is felfedezésre vár. Aki felmászik a Varjúfészekbe, az egy 40 méter hosszú csúszdán juthat vissza a földre. A közvetlenül a tóparton található Békafogat körhintán pedig a Familypark legfiatalabb vendégei is tehetnek néhány kört „békaháton” a szüleik vagy nagyszüleik kíséretében.

Belépés és nyitva tartás:

A napijegy a Familyparkban egységesen 21,50 euróba kerül. A 3 év alatti gyermekeknek ingyenes a belépés. Az ár magában foglalja a több mint 20 mozgó, forgó, pörgő játék, valamint az élményrészlegek korlátlan használatát. Néhány kiegészítő játék (vízágyú, automaták…) zsetonnal működik.

A Familypark október 26-ig minden nap nyitva tart (márciustól szeptemberig 9–18 óráig, októberben 10-17 óráig).

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play