Januárban hatalmas jégpálya nyílik Bécsben

2017. december 15.

print Eurocomm-PR

Januárban hatalmas jégpálya nyílik Bécsben

Január 19-én kibővített, 8.500 négyzetméteres pályával nyílik meg a Bécsi Jégálom (Wiener Eistraum) a Városháza előtti téren. A varázslatos hangulatú korcsolyapálya március 4-ig várja a téli sportok kedvelőit.





Csodálatos kulisszák között, a Bécsi Városháza és a Burgtheater előtti pályákon illetve az ezeket összekötő parkon átívelő romantikus ösvényen korcsolyázhatnak egészen márciusig a Bécsbe látogatók. Decemberben 23. alkalommal nyitotta meg kapuit a Wiener Eistraum 4.500 négyzetméteres pályával. Ezt január 14-én átmenetileg bezárják és a következő öt napban közel a kétszeresére bővítik ki. Rövid átalakítás után 2018. január 19-től már 8.500 négyzetméteren várja a Bécsi Jégálom a korcsolyázókat. Ahogy a tavaly, a jégpálya 2018-ben is LED világítást kapott, így minden este fényárban úszik.

A Bécsi Jégálom azonban nemcsak a korcsolyázóknak kedvez, hisz hétköznap esténként 17 és 22 óra között curling pályákat is lehet foglalni. Az izgalmas sport Bécsben kifejezetten népszerű. Az erre kialakított 550 négyzetméteres pályát azonban hétvégén és hétköznap napközben a kezdő korcsolyázók vehetik birtokba. A gyermekek és a kezdők első alkalommal ingyenesen, biztonságos közegben ismerkedhetnek meg a korcsolyázással.

Még több info: itt





Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play