Nassfeld meglepően nagyvonalú a gyerekekkel

2017. január 4.

print Nassfeld Iroda Magyarország

Nassfeld meglepően nagyvonalú a gyerekekkel

Ausztria 10 legjobb síterülete közé tartozó, 110 km teljesen hóbiztos pályaszakasszal rendelkező Nassfeld az idei szezonban igen kedvező ajánlatokkal várja a kisgyerekekkel érkezőket.

Nassfeld a családok számára számtalan meglepetéssel szolgál, melyek a téli üdülést igazi szórakozássá teszik. A „Nassfeld Ski Surprise“ mottó szerint a 10 évesnél fiatalabb gyermekek meghívott vendégként vesznek részt a sívakáción. 2016. december 7. és 24. között az ilyen korú kis téli sportkedvelők ingyen kapnak síbérletet és ingyen szállhatnak meg a szülők, illetve nagyszülők szobájában, az ellátást is beleértve. A „Nassfeld Ski Surprise“csomagot igénybe vevők számára ugyanebben az időszakban a gyermek csomag (sífelszerelés és sítanfolyam) napi 29 Euróért áll rendelkezésre. Emellett meghosszabbítjuk a „Kids Surprise“akciót, melynek keretében a 10 évesnél fiatalabb gyermekek az egész szezonban minden szombaton a nagyon kedvező, 10 Eurós áron kaphatnak napi jegyet

Az idei szezont egyébként 2016. december 6-én nyitják meg, amikor meglepetések várják a vendégeket: Nassfelden minden a „hatos a pályán“akció körül forog. Minden vendég, aki a 6aufderpiste.nassfeld.at honlapon keresztül regisztrál, 66 Eurót kap ajándékba, ami egy 33 Euro értékű síbérlet-utalványból és egy 33 Euró értékű szállás-utalványból áll. Az akció december 24-ig érvényes két vagy több személy foglalása esetén.

Ám a 6-os szám más módon is szerencsét hoz 2016. december 16. és 18. között. A „hatos a pályán“ kockajátékban, ahol két óriási dobókocka szokatlan élményekről gondoskodik a pályán, a vendégek nagyszerű nyereményeket vihetnek haza. A 66-os úton található 6 partner hütte egyikében az étel-, illetve italfogyasztásuk értékét nyerhetik meg azok, akinek kedvez a kocka. Azok pedig, aki az egész 66-os utat végigjárva részt vesznek a nyereményjátékban, a következő 6 évre szóló 6 napos síbérletet nyerhetnek!

A karintiai síterep a síelők érkezését nemcsak az aktuális akciókra bízza. Az utóbbi két télen, tehát a 2015/16-os és a 2016/17-os szezonban 26 millió eurót fordítottak az infrastruktúra kiépítésére. Ezen belül említést érdemel az új csúcsmodern "Rudnigsattel" 6-os sífelvonó; az ülőliftek komfortosabbá tétele az időjárási viszontagságoktól védő burkolattal és ülésfűtéssel; a pályaszélesítések, valamint a havas létesítmények kibővítése és megerősítése.

Több mint 20 wifi hotspot biztosítja egyetlen bejelentkezéssel a gyors és ingyenes internet elérést az egész síterületen. A helyalapú szolgáltatási rendszer révén az aktuális tartózkodási helyétől függően kapja meg a legfontosabb híreket, információkat: például tájékozódhat a vendéglátóhelyekről, eseményekről, vagy a különlegességeket keresők számára a környező találkozási pontokról. 

Ezen kívül az idei évtől az e-autó tulajdonosok közvetlenül „megtankolhatják“autójukat a Millennium-Express parkolójánál található új elektromos töltőállomásnál.

Még több info: itt

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play