» Ausztria

» Ausztria » Vorarlberg » Boden-tó


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A Boden-tó és az Arlberg között elterülő, valaha teljesen erdővel borított völgy ideális helyszín az egészséges környezetben eltöltött nyaralásra.


A Bregenzi-erdő az év minden szakában a családok, a vándorok, az ínyencek, a kultúra- és sportbolondok üdülővidéke. És mindenekelőtt azoké, akik kerülnék a nagy forgatagot és inkább a táj és nyugalom harmóniáját keresik.

Nyáron erre több mint 2000 kilométernyi, a Bregenzi-erdőt átszövő, szebbnél szebb jelzett ösvény- és túraútvonalhálózat, golfpályák sora és számtalan alpesi tejfeldolgozó (ún. Sennerei) áll rendelkezésre. Télen viszont álomszerű sípályák várják a látogatókat.

A Bregenzi-erdőben található Hittisau ad otthont Ausztria egyetlen Nőmúzeumának. A 2000 óta létező múzeum időszaki kiállításai a nők történetére és munkásságára összpontosítanak.

Települések: Andelsbuch-Bezau, Damüls-Faschina, Egg, Mellau, Schwarzenberg, Warth-Schröcken, Hittisau

TÚRA

A Bregenzi-erdőn át számtalan szebbnél szebb túraútvonal és ösvény vezet.

Gyerektúraút Damülsben (részletek)

Sajt út. A Bregenzi-erdőben a Sajt útján tett kirándulás közben ezt a kulturális örökséget, az itt élő és dolgozó embereket, a vendégszeretetüket és természetesen az itt készülő sajtokat fedezhetik fel közelebbről az érdeklődők. Aki a Bregenzi-erdőben található Sajtúton indul túrázni a sajtok egyedülállóan sokszínű palettáját kóstolhatja végig (részletek)

KALAND

Bergkäserei Schoppernau (részletek)

Bregenzerwaldbahn (részletek)

Nyári bobpálya Hirschberg-Bizau (részletek)

Sommerrodelbahn Laterns

Lámatúra (részletek)

Sziklamászás gyerekeknek (részletek)

Kalandpark Schröckenben (részletek)

Erdei kötélpálya Damülsben. Az erdei kötélpark "élő” fák között található 2 és 10 méter közötti magasságban. A használat nem támaszt különösebben nagy igényeket a résztvevőkkel (6 éves kortól) szemben - nincsenek is konkrét szabályok arra vonatkozóan, hogyan küzdjük le az egyes akadályokat. A kötélparkot természetesen beülővel, karabinerekkel és sisakkal használhatják a látogatók

Bregenzerwald Aqua alpesi kötélpark. A Bregenzerwald Aktív Központ Aqua névre keresztelt alpesi kötélparkja a Bregenzer Ache által vájt szurdok idilli környezetében található. A pálya 550 méter hosszú és 44 különböző állomást kínál (2-től 27 méteres magasságig). A kínálatban található például kötélen történő leereszkedés egy 30 méteres hídról, különböző mászófalak és kötélakadályok. Zárásként egy kötélcsúszda következik, 15 méterrel a Bregenzer Ache felett.Tartomány:Vorarlberg
Település:Bregenz
Cím:Bregenzerwald
GPS: 47° 23′ 13.30368″, 9° 57′ 21.82882″
Honlap: http://www.bregenzerwald.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward