» Ausztria

» Ausztria » Salzburg


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A különleges építészeti megoldásokat felvonultató Gasteini Sziklafürdőben a sziklák és a jótékony hatású termálvíz különleges kombinációja teremt sajátos légkört.


Már évszázadok óta ismert a gasteini termálvíz gyógyító és jótékony hatása. A Gasteini Sziklafürdő különleges építészeti stílusa egyedülálló atmoszférát kölcsönöz ennek a termálfürdőnek. Amint az elnevezés is utal rá, külső és fedett medencéit is természetes sziklák veszik körül.

Az összesen 17 forrásból naponta 1 millió liter termálvíz ömlik a medencékbe. A termálfürdő-komplexum a különböző pihenőoázisok mellett számtalan aktív kikapcsolódási lehetőséget is kínál, például a 600 négyzetméteres élményfürdőben, ahol két medence, gejzírek, egy vadvízi csatorna és egy 70 méter hosszú csúszda gondoskodik a szórakoztató élményekről. A sziklabarlang különleges hangulatával teremt ideális feltételeket az ellazuláshoz.

Emellett a panoráma-szaunavilágban öt gőzfürdő és egy sóbarlang áll a látogatók rendelkezésére.

Egyébként a Stubnerkogel-Gondelbahn völgyállomást a Felsentherme Gastein bejáratától 150 méter választja el. A két épületet egy panorámafolyosó köti össze. Így "A sípályáról a termálfürdőbe" mottót – Ausztria ezen régiójában ezt szó szerint kell érteni.Tartomány:Salzburg
Település:Bad Gastein
Cím:5640 Bad Gastein, Bahnhofplatz 5
GPS: 47° 6′ 40.61646″, 13° 7′ 58.88374″
Honlap: http://www.felsentherme.com

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward