» Ausztria

» Ausztria » Salzburg

Túra- és hegyikerékpározás Gasteinban


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Gastein különösen a hegyikerékpárosok és túrabiciklisek számára kínál szerteágazó útvonalhálózatot, kerékpárutak, kisforgalmú mellékutak és hegyi ösvények széles választékát.


A Gasteini-völgyben minden adott egy élményteli és gondtalan kerékpáros üdüléshez: kerékpárkölcsönzők, üzletek és minden igényt kielégítő kerékpáros útvonalak.

A Gasteini-völgy kerékpárút kifejezetten családbarát, kényelmes választásnak számít: a kerékpáros körút Gastein legszebb helyeire és legérdekesebb látnivalóihoz kalauzolja a kirándulókat.

A gasteini túrakerékpár-útvonal a völgyben kanyarog, így könnyedebb kikapcsolódást ígér. A Klammsteintól déli irányba kiinduló kerékpárút kezdetben enyhén emelkedik, majd Bad Gasteinhoz érve egy komolyabb emelkedő következik, amely leküzdése után kb. 1050 méteres magasságba jutnak fel kerekesek. A Gastein túrakerékpár-útvonal északon a Tauern-kerékpárútba torkollik és így része az Alpok-Adria kerékpárútnak (a Salzburg és Velence között, az Alpokat észak-dél irányban átszelő nemzetközi kerékpárútvonal).

Még több program a Gastein-völgyben: (részletek)Tartomány:Salzburg
Település:Bad Gastein
GPS: 47° 7′ 12.65268″, 13° 8′ 26.42003″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward