» Ausztria

» Ausztria »


Értékeld Te is:

Magaslati túrautak Ausztriában.
Berliner Höhenweg (részletek)

Stubaier Höhenweg. Útközben számos további látnivaló is akad: a Vad vizek túraút mentén található például a Blaue Lacke, amely türkizkék színét a gleccservíznek köszönheti, de a zöldellő alpesi rétek, csobogó patakok és nyugodt vizű hegyi tavak látványa is magával ragadó. (részletek)

Lechtaler Höhenweg

Karnischer Höhenweg

Venediger Süd magaslati túraútvonal. A Kelet-Tirolban található Venediger Süd magaslati túraútvonalon lélegzetelállító kilátás, hóborította hegycsúcsok és otthonos hangulatú alpesi kunyhók várják a túrázókat. (részletek)

Inntaler Höhenweg

Schladminger Tauern magashegyi túraút. A Schladminger Tauern magashegyi túraút (Schladminger Tauern Höhenweg) az egész Alpokat átszelő, 02-es jelű magashegyi túraútvonal egyik szakasza. A túrázók nagyra értékelik a Schladminger Tauern geológiai adottságait, a hegyi növények és a vadon élő állatok biológiai sokféleségét, a környező hegyek különleges hangulatát és hatalmas vízkészletét. 7 nap alatt lehet eljutni a Tauern ösvényen a Sölktäler természetvédelmi parkig.

A Schladminger Tauern magaslati túraút egy 45 kilométer hosszú útvonal a Schladmingi-Tauern szívében. Az öt szakaszból álló túra során a csodás kilátás mellett igazi csúcshódítások, kristálytiszta hegyi tavak, rohanó hegyi patakok és hangulatos alpesi kunyhók várják a túrázókat.

Karintiai magaslati túraútvonal (részletek)

Gailtali magaslati túraútvonal (részletek)

Dachstein körtúra. A Dachstein körtúra útvonala 121 km hosszú és Dachstein festői szépségét és sokféleségét tárja elénk. Az Alpok legszebb körtúrájaként tartják számon, és nyolc jól teljesíthető napi szakaszból áll.

Karwendel magaslati túraút. A túrázók a Seefeldi-fennsíkról indulnak útnak és erdőkön, alpesi réteken áthaladva érnek el a magashegyi környezetbe. Alpesi rétek, lápok és hegyi patakok mentén ugyanúgy túrázhatunk, mint sziklafalak, szurdokok és szakadékok mentén.GPS: 47° 12′ 0.12168″, 13° 11′ 59.8524″

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward