» Ausztria

» Ausztria » Niederösterreich


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Bécstől mindössze 50 kilométernyire, az Ernstbrunn Vadasparkban található Ausztria egyetlen farkaskutató központja, amely ideális feltételeket kínál, hogy természetes környezetükhöz hasonló körülmények között figyelhessük meg ezeket az állatokat.


Miért van a farkasoknak a mellső mancsukon eggyel több karom, mint a hátsó mancsukon? Miért esznek a farkasok 42 éles fogukkal szívesen halat is? És miért nem csak teliholdkor vonyítanak? Ezekre a kérdésekre kaphatunk választ az Ernstbrunn Vadasparkban.

Igazán különleges élménynek számít, ha ott lehetünk a farkasok etetésénél vagy megfigyelhetjük a területért folytatott vetélkedésüket. A tágas kifutókban élő farkasfalkák megfigyelése nemcsak gyermekeknek izgalmas élmény, a (pórázon vezetett) kutyák számára is igazán különleges kaland a közvetlen őseikkel való találkozás. A farkasok mindenesetre a legtöbb esetben alig veszik észre izgalomtól túlfűtött, ugató fajtársaikat.

A Lánzséri-hegyek Natúrpark ősrégi tölgyfái között megbúvó Ernstbrunn Vadasparkban számos további állatot is megfigyelhetünk: kőszáli kecskék, muflonok, szikaszarvasok, vaddisznók és olyan ritka háziállatok és élnek a vadasparkban, mint a magyar racka juh.Tartomány:Niederösterreich
Cím:2115 Ernstbrunn, Dörfles 1
Honlap: http://www.wildpark-ernstbrunn.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward