Macskás videók fesztiválja Bécsben

2013. június 8.

print

Macskás videók fesztiválja Bécsben

Az internet legjobb macskás videói láthatók a bécsi Práterben június 14-én a Cat Video Festival Vienna alkalmából. Az ingyenes fesztiválon megtudhatjuk, vajon miért lehet egy tüsszentéstől megijedő cica az internet sztárja?

Az internet legjobb macskás videói láthatók a bécsi Práterben június 14-én a Cat Video Festival Vienna alkalmából. Maru, Henri 2, Paw de Deux, Surprised Kitty és Talking Cats – macskásoknak kötelező!

 


Copyright VIS


Osztrák cicák és a YouTube bársonytalpú kedvencei egyaránt szerepelnek a Cat Video Festival Vienna programján, amelyet 2013. június 14-én rendeznek meg a Práterben, a Jesuitenwiesén. Az ingyenes szabadtéri filmfesztivál célja, hogy kiderítse, vajon miért lehet például egy tüsszentéstől megijedő kismacska az internet sztárja? A nyomozás egy piknik keretében zajlik, a megfelelő fényviszonyokra való várakozást pedig a Brunnhilde DJ-kollektíva könnyíti meg.


A mozivásznon egyaránt felbukkannak majd a YouTube nagy kedvencei mint például a dobozmániás Maru vagy az Internet Cat Video Festival nagydíjasa, Henri 2, Paw de Deux, de láthatók lesznek osztrák cicák is. Barney kandúr például bebizonyítja, hogy apportírozásban bármilyen kutyát lepipál, egy kiscica pedig félelmet nem ismerve száll szembe a robotporszívóval.

 


Copyright VIS


A csaknem egyórányi macskás videót többek között a Kittywood Studios című fake-dokumentumfilm és az ír animációs művész, David Oreilly „?????” című egypercese egészíti ki.

Alexei Dmitriev, a quartier 21 meghívott művésze pedig CATastrophes címmel abszurd orosz macskás videóválogatással szórakoztatja a közönséget.

 


Az Európában egyedülálló macskás videófesztivált a Vienna Independent Shorts rövidfilmfesztivál és a Volxkino hívta életre.

Részletes program: www.viennashorts.com

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play