» Olaszország

» Olaszország » Veneto » Garda-tó


Értékeld Te is:

Európa és egyben Olaszország egyik leghíresebb szórakoztatóparkja a Garda-tó mellett. Az 1975-ben megnyílt parkot évente 2,6 millió ember keresi fel.


A vidámpark egyik legkedveltebb látványossága a tengeri világot bemutató Sea Life Aquarium, ahol több mint 5000 tengeri élőlény látható. A másik népszerű helyszín a parkon belül a Legoland, ahol a legszebb olasz műemlékek legóból készült másolatai láthatók. 

Legoland d'Italia

Miután a látogatók átlépték a Legoland Water Park hatalmas bejárati kapuját, amelynek kék-fehér boltíves formája egy óriási hullámhoz hasonlít, a látogatók megnézhetik a Minilandet, egy nagy területet, ahol Olaszország műemlékeit rekonstruálták, a milánói dómtól a Colosseumig, elhaladva a pisai torony és a velencei San Marco bazilika mellett, amelyhez nem kevesebb, mint 4,9 millió Lego téglát használtak fel, valamint egy, a Gardalandnak szentelt területet, ahol a legnépszerűbb attrakciókat mutatják be, az ikonikus Petrezselyemfától kezdve az Atlantiszból való szökésen át a fantasztikus Gardaland Magic Hotelig.

A műemlékeket a földről és a hangulatos Lego River Adventure-ről is meg lehet csodálni, amely a vízi park területének nagy részét átszelő vízi útvonal, és amelyen a nagy, úszó Lego-téglákból kialakítható gumicsónakok fedélzetén lehet közlekedni, amelyeket a folyó sodrása visz magával.

Beach Party területén több szinten lévő játszóterek és csúszdák találhatók. Így az ágyúk, amelyek minden sarkon vizet lőnek ki, és a toronyra helyezett nagy vödör. A Lego Creation Island terület a legkisebbek számára lesz fenntartva, akik nagyszerűen szórakozhatnak, amikor téglákból személyre szabott csónakokat építenek, majd a vízbe helyezik őket, és végigúsztatják őket a vízen. A gyerekek Duplo téglákból is készíthetnek alkotásokat, egy nagy homokvárat díszíthetnek Legóval, és nagy puha blokkokból óriási falakat építhetnek.

Egy másik attrakció a Duplo Splash, amelyet a kis kalandorok számára terveztek, akiket arra ösztönöznek, hogy játékosan tanulják meg, hogyan közelítsék meg az első csúszdákat: ezen a területen a gyerekek és családjaik szórakozva fedezhetik fel a bolygó különböző helyeit benépesítő vízi állatokat, a dzsungeltől a sarkvidékig.

A Jungle Adventures csúszdáin is garantált a szórakozás, a lejtők mindenki számára alkalmasak: szabad mozgásban, felfújható csónakkal, a szabadban vagy a sötétben, mindenki megtalálja a tökéletes csúszdát, amin lemerészkedhet.

Végezetül a Kalóz-öböl attrakció a nagy medencéjével ideális hely az egész család számára az úszáshoz, a hűsöléshez vagy egyszerűen csak a pihenéshez. A medence fokozatos bejárata lehetővé teszi, hogy a gyerekek bemerészkedjenek a vízbe, és a kalózerőd meghódításáig játszanak a Lego figurákkal.

A területen van egy Legoland Shop is - ahol a Lego téglák szerelmesei, beleértve a felnőtteket is, vásárolhatnak -, valamint egy tematikus frissítőpont, a Harbour Restaurant, ahol egy gyors szünetet tarthatnak a csúszdázás és a fürdőzés között.

A Legoland vízipark a Gardaland parkon belül található, és a belépés csak a Gardaland park és a Legoland vízipark kombinált jegyének megvásárlásával lehetséges.  Az online belépőjegy a parkba fix dátummal 40 euróba kerül a felnőtteknek és 35 euróba a kedvezményeseknek.

Gardaland Sea Life Akvárium

A Gardaland Sea Life Akvárium egy tematikus akvárium, amely felfedezőutat kínál a bolygónk édes és sós vizeinek legszebb élőlényeihez.

2021-ben két újdonsággal is találkozhatunk: az új "Interaktív óceán" teremmel, ahol a gyerekek lerajzolhatják kedvenc halukat, amelyek egy háromdimenziós képernyőn életre kelnek, valamint az "Egy lépésnyire a tengeri oroszlánoktól", egy teljesen új szabadtéri terület, ahol még közelebbről csodálhatjuk meg a barátságos állatokat.

Jumanji: kaland a sötétben

2022-ben új izgalmas élménypálya érkezik a Gardalandba.

A vad dzsungel veszélyei, buktatók, szörnyű állatok és kalandvágyó lelkek, akik készen állnak arra, hogy átéljék a valaha volt legvadabb élményt. Jumanji érkezik a Gardalandba, ahol a látogatók kipróbálhatják magukat a játékokban és az akcióban.

A Sony Pictures Entertainment és a Garda-tó partján fekvő nagyszerű vidámpark 2022-re újdonságot jelentett be: a Gardaland a világ első teljesen tematikus Jumanji attrakciójának ad otthont, amely Európa első LEGO® tematikus vízi parkja után egy másik újdonság. Az attrakció címe Jumanji - A kaland lesz, és a Sony Pictures népszerű filmsorozatának képeit, helyszíneit és kihívásait eleveníti fel.

Az 1995-ben Robin Williams főszereplésével készült első film után a kaland folytatódott a Jumanji Welcome to the Jungle (2017) és a Jumanji: The Next Level (2019) című új produkciókban, amelyekben Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan játsszák a főszerepet.

A világszerte több mint 2,1 milliárd dolláros bevétellel a Jumanji-filmek népszerűek a családi közönség és a tinédzserek körében egyaránt. A két film, a Jumanji: Welcome to the Jungle és a Jumanji: The Next Level összesen 26,7 millió dollárt hozott a kasszáknál Olaszországban, és rendkívül népszerűnek bizonyult (nemcsak) az olasz közönség körében is, akik mostantól abszolút sztárrá válhatnak, és fantasztikus élményben lehet részük a Gardalandban.

A Jumanji - a kaland attrakció, amelyet a kreatívok és mesemondók csapata tervezett, és a 2022-es szezon elején nyitják meg, egy dark ride lesz. Buktatókkal, veszélyekkel és meglepetésekkel teli utazás minden korosztály számára, a kisgyermekektől a felnőttekig. A Jumanji dzsungelében a játék élménye magával ragadó lesz. Tényleg olyan érzés lesz, mintha a Robin Williams főszereplésével készült film főszereplői lennénk, a várost megszálló akadályok és állatok közepette.Tartomány:Veneto
Település:Castelnuovo del Garda
Cím:Castenuovo del Garda
GPS: 45° 27′ 30.64086″, 10° 42′ 39.6531″
Honlap: http://www.gardaland.it

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward