» Ausztria

» Ausztria » Salzburg


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Leogang a mountainbikeosok Mekkája Ausztriában. A Bikepark Leogangban nemcsak a profikat várják izgalmas kalandok, a kezdők és gyerekek is megismerkedhetnek itt a sportág szépségével. Európa, sőt az egész világ legnagyobb és legjobb bringaparkjai közé tartozik.


Bikepark Leogang: downhill- és 4Cross pályáin világbajnokok nyomában száguldhatunk.

A régió számtalan bringaútvonala mellett a Leogang „házi hegyénél”, az Asitz-nál elterülő bringapark, a leogangi Bikepark (The Epic Bikepark Leogang) kínál remek terepeket kínál downhillezéshez, freeride-hoz, a hegyi bringázás fortélyainak gyakorlásához. Európa, sőt az egész világ legnagyobb és legjobb bringaparkjai közé tartozik.

Pumptrack im Epic Bikepark Leogang

(c) Österreich Werbung/Saalfelden Leogang Touristik GmbH/Klemens König

2020-ban már másodszor szolgál majd a UCI Mountain Bike világbajnokság színhelyéül.

Kilenc útvonalon lehet gyakorolni, ugratni. Ha nem vagyunk egészen biztosak a dolgunkban, fogadjunk kalauzt, ő jó tippeket tud adni és segít elsajátítani néhány trükköt. Gyakorlottak pedig a vb-s útvonalakon tehetik próbára tudásukat. A tíz downhill-ösvény kiindulópontjához az Asitzbahn és a Steinbergbahn felvonók visznek föl.

RIDERS PLAYGROUND – A KEZDŐK BIRODALMA

Leogangban, az Asitz-völgyi állomás legalján található a gyerekek és a kezdők birodalma. A Riders Playground-on minden feltétel rendelkezésre áll, hogy a kezdők biztonságosan és mindenekelőtt teljes lelkesedéssel megtehessék az első próbálkozásokat ebben a sportágban. A völgyállomáson felszerelés is kölcsönözhető. Feljebb, a hegyi és a középső állomásokon pedig elmerülhetünk a downhillerek és a freeriderek birodalmában.

Még több program a Leogangban: (részletek)Tartomány:Salzburg
Település:Leogang
Cím:Bikepark Leogang
GPS: 47° 26′ 21.31476″, 12° 43′ 8.56704″
Honlap: http://www.bikepark-leogang.com

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward