Színházi kosztümök bolhapiaca Bécsben

2013. június 11.

print

Színházi kosztümök bolhapiaca Bécsben

A bécsi Kostümhaus cég kiárusítja az összes, színházi és tv produkciók számára készült jelmezét. A bolhapiac jó alkalom arra, hogy pár évre beszerezzük a gyerekek farsangi jelmezét!A bécsi Kostümhaus cég kiárusítja az összes jelmezét. Jó alkalom arra, hogy pár évre beszerezzük a gyerekek farsangi jelmezét!

 


A Kostümhaust 1997-en alapították, műhelyében készültek több színházi és tv produkció jelmezei, pl. a „Bockerer“-Saga, „Braunschlag“, „Kottan“ és a „Wir sind Kaiser” c. produkciók. A bécsi Opera is megrendelőik között volt.

 


Most gazdasági okokra hivatkozva, a kb. 50.000 kosztümöt kiárusítják.

A szinházi bolhapiacon mindent lehet kapni a jegesmedve jelmeztől a hotdogárusító jelmezig. Most jó áron beszerzehetők igazi vintage-darabok is az ötvenes, hatvanas, és hetvenes évekből nők és férfiak számára egyaránt. Rengeteg cipő, táska, kalap várja új tulajdonosait. De akár fantasy sorozatok, reklámfigurák jelmezei is kaphatók.

 


A jelmezek ára 20 és 150 euró között mozog. A szervezők arra számítanak, hogy az akció június 10-től várhatóan július végéig fog tartani.

Cím: Kostümhaus Wien, Längenfeldgasse 27. Árusítás hétfőtől péntekig 9.00-17.00 óráig.

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play