Csúszdaélmény vízipockoknak

2014. március 12.

print

Csúszdaélmény vízipockoknak

A Sonnentherme fürdő nemrég megújult, 5 új csúszdával várja látogatóit, Ausztria leghosszabb vízicsúszdájával is. A vízicsúszdák közül minden vízipocok megtalálja a magának valót.

Burgenlandban, Lutzmannsburgban a magyar-osztrák határ mellett található Sonnentherme fürdő Európa vezető baba- és gyermektermálfürdője. A családok vízi paradicsoma nemrég megújult. A fürdő immár, 5 új csúszdával várja látogatóit, így már több mint 800 méternyi csúszdaélmény garantálja a szórakozást és adrenalint felsőfokon. Az élményfürdőben található vízicsúszdák közül minden vízipocok megtalálja a magának valót.

 


Flitzer és Air Racer


A fürdő Fun World területén 4 csúszda, több mint 1000 m2 vízfelület, hullámmedence, vadpatak és még sok-sok egyéb attrakció található. Új a két gyerekcsúszda, Quaxi és Flipper. A kék „Flipper” 9 m, a zöld „Quaxi” 13 m hosszú. Ezeknél nagyobb a „Flitzer” kék csúszda, 68 m hosszú.

 

 

Nagyobbaknak való a nagy narancssárgaszínű, 111 méter hosszú “Air Racer” csúszda, amelyen egyszemélyes úszógumival lehet lecsúszni. 8 éves kor alatt csak felnőtt kísérővel!

 


Air racer

 


Flipper és Quaxi


A legnagyobb attrakciókat, az óriás csúszdákat lifttel lehet megközelíteni, már a látványuk is adrenalin-emelkedést okoz! A 23 méter magas csúszdatoronyból indul a 270 méter hosszú piros vadiúj „XXL Monster Ride“, Ausztria leghosszabb beltéri vízicsúszdája, melyben úszógumikkal akár 3-an is csúszhatnak egyszerre. A csúszda egy részén még felfelé is vezet az út! (8 év alattiak csak felnőtt kísérővel).

 

XXL Monster Ride belül


XXL Monster Ride kívül


A két másik óriáscsúszda, a 141 méteres narancssárga Speedy – nevét pokoli gyorsaságáról kapta - (11 éves kortól) és 202 méteres sárga Twister (6 év alattiak csak felnőtt kísérővel), is garantálják az abszolút csúszdaélményt.

 


XXL Monster Ride, Speedy és Twister


Aki szereti összemérni gyorsaságát másokkal, annak kíváló alkalom a Sonnenthermében hetente megrendezett csúszdaversenyek, elektronikus időméréssel és nyereményekkel.

Hogy a babák se maradjanak ki a csúszdaélményből, számukra a fürdő Baby World területén több csúszda is található. A kültéren pedig sekélyvizű játszómedencék gyerekcsúszdákkal.

 

 


Akinek még ez sem elég, az szálljon meg a Sonnenthermével egybekötött Sonnenpark Hotelben, ahol a szálloda Sonny Bunny’s Waterworld fürdőrészlegén a 27 m hosszú, nagy sárga „Sunny” vízicsúszda további élményeket tartogat!

 


Sunny

 

A csúszda Sunny Bunny-ról kapta a nevét, aki egy óriás nyúl, a gyerekek egész nap találkozhatnak vele a szállodában és fürdőben is.

 

Sunny-Bunny

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play