Ausztria legnagyobb bulija a kicsiknek

2014. április 4.

print

 Ausztria legnagyobb bulija a kicsiknek

2014. április 22. és június 29-e között minden a lutzmannsburgi Sonnentherme élményfürdő 20 éves jubileuma körül forog. Sunny Bunny-val és sok programmal ünneplik a legkisebbek Ausztria legnagyobb szülinapját.

2014. április 22. és június 29-e között minden a lutzmannsburgi Sonnentherme élményfürdő 20 éves jubileuma körül forog. Sunny Bunny-val, a kabalával és sok programkülönlegességgel ünneplik a legkisebbek Ausztria legnagyobb szülinapját. A nagyok is örülhetnek: a nagy jubileumi nyereményjátékban egy év családi boldogság vár gazdára, 25.000 euró értékben.

 


„Sok minden változott az elmúlt 20 évben, de célunk mindvégig ugyanaz: öröm a gyermekek szemében – több, mint 4.5 millió boldog gyermek-szempár volt csak az elmúlt 20 évben, a majdnem 7 millió vendégből. Ez a legszebb hajtóerő számunkra. Ezért is állnak a legkisebbek a Sonnentherme jubileumi programmjaiban is a középpontban“, mondja Wolfgang Stündl, a Sonnentherme élményfürdő igazgatója.

 


Már korán reggel vidám bulis fényképeket készíthetnek a gyerkőcök Sunny Bunny-val. Majd ezután Sunny Bunny szülinapi tánccával hangolódhatnak az ország legnagyobb gyerek szülinapi zsúrjára, melyet minden nap megünneplünk. A szülinapi játékok, barkácskalandok és a vonatozáson kívül sok további különlegesség várja a kicsiket, többek között több, mint 800 méternyi csúszdaélmény Ausztria leghosszabb vízicsúszdáin.

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play