Európa legnagyobb virágkiállítása Tullnban

2019. augusztus 22.

print

Európa legnagyobb virágkiállítása Tullnban

A legfontosabb esemény a kertészek naptárában 2019-ben. 2019. augusztus 29-tól szeptember 2-ig tart a Tullni Nemzetközi Kertészeti Kiállítás Ausztriában, amelynek részeként megtekinthető Európa legnagyobb virágkiállítása.





A tullni vásárváros, amely otthont ad Európa legnagyobb virágkiállításának, augusztus 29-tól szeptember 2-ig a kertek és virágok szerelmeseinek központja lesz.

A Tullni Nemzetközi Kertészeti Kiállítás az év legfontosabb eseménye minden amatőr és hivatásos kertész számára, hiszen az ősz a legjobb évszak a növények ültetésére. Az 530 kiállító termékei az összes aktuális trendet képviselik a kertek és növények kategóriájában, kezdve a virágkötészettől, a növény-, gyümölcs- és zöldségtermesztésen át egészen a kerti tavakig, medencékig és kerti bútorokig. A legnagyobb európai virágkiállításon egy teljes kiállítócsarnokot is berendeznek Ausztria legjobb kertészei és virágtermesztői/virágkötői 200000 szál virág felhasználásával az "Állatok világa" mottó jegyében.

A gazdag programban többek közt olyan különleges bemutatók és show-k is megtalálhatók, mint például a "Rózsabalett", a "Kertek Highrove-ban - Károly herceg királyi kertje", "A felüdülés és kikapcsolódás kertje", a "Színpompás ősz kertje", a "Változó kertek - Tervezői módosítások" és "Az egyéni ragyogás kertje". 

Az ősz a legideálisabb évszak a növények ültetésére, és a Tullni Nemzetközi Kertészeti Kiállításon a kertészettel hobbiként vagy hivatásból foglalkozók egyaránt megtalálnak minden terméket és információt, amire csak szükségük lehet ehhez: kerttervezési és tájrendezési ötleteket és technikákat, kertészeti berendezéseket, eszközöket és szerszámokat, kertvilágítási felszereléseket és termékeket, medencéket, természetes tavak és emelt virágágyások építéséhez szükséges anyagokat, virágkötészeti kiegészítőket, cserepeket, kerámia kaspókat és virágtartókat, virágokat, virággumókat, gyümölcsfákat és díszfákat, dísznövényeket és orchideákat, zöldségeket, évelő növényeket, nyári- és télikertek kialakításához való termékeket, árnyékolórendszereket, kerti bútorokat, tikfából készült kerti bútorokat, függőágyakat és medencetakarókat.

Nyitva tartás:
2019. augusztus 29-től (csütörtök) - szeptember 2-ig (hétfő)
Nyitva minden nap de. 9:00-től du. 6:00-ig

Belépődíjak:
Felnőttek: 13,00 euró
Csoportok (20 vagy több fő), nyugdíjasok és diákok: 11,00 euró
6 és 15 év közötti gyermekek: 3,00 euró
6 éves korig a belépés ingyenes

 





Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play