Kitzbüheli Alpok: Az első hosszútávú túraútvonal az egész család számára

Kitzbüheli Alpok: Az első hosszútávú túraútvonal az egész család számára

A "KAT Walk Family" új hosszútávú túraútvonal a friss levegőt, a testmozgást és a szórakoztató élményeket ötvözi a szabadban.

A gyerekek számára ritkán az út a cél - több kell ahhoz, hogy felébredjen a túrázás iránti lelkesedés. A Kitzbüheli Alpok új KAT Walk Family túraútján az állatsimogató meglátogatásától kezdve a hegymászó kalandokon át a hegyi tóban való fürdőzésig számos látnivaló gondoskodik a motivációs lökésekről az út mentén. Ezen kívül vannak különböző "csalási" lehetőségek hegyi vasúttal vagy busszal, amelyek lehetővé teszik a napi cél gyors megközelítését, ha az erők valóban fogyatkoznának.

Hegyvidéki kalandvilágok várják a kíváncsi kalandorokat. © Mirja Geh

Útközben a gyerekek meglátogathatnak egy állatsimogatót, mászhatnak, úszhatnak egy hegyi tóban, és számos más játékos állomáson is elidőzhetnek.

A kalandtúra - a 76 kilométert és mintegy 5000 méternyi szintkülönbség - Hopfgartenből Kitzbühelen keresztül a Kitzbüheli-Alpokon át a Pillerseetalban fekvő St. Ulrichba vezet. Emellett minden nap az útvonal egy rövidebb változata is választható, így minden túrázó gyerek a lehető legtöbb kalandot élheti át minimális távolság megtétele mellett. 

(Címlapfotó: KAT Walk Family © Mathäus Gartner)


Kapcsolódó hírek