Megnyílt Európa első nyúlkávézója Krakkóban

2022. július 20.

print Hetedhétország.hu

Megnyílt Európa első nyúlkávézója Krakkóban

Fontos állatmentő küldetése van.

 




Európa első nyúlkávézója nyitotta meg kapuit Krakkóban - tudósít a themajor.eu. Ahogy a neve is mutatja, betérve az ember több mentett nyuszi társaságában élvezheti a kávét és egy finom desszertet.

A kávézón túl azonban a létesítménynek fontos társadalmi és környezetvédelmi küldetése is van: az emberek felvilágosítása a nyulakról és felelős örökbefogadásukról.

A Bunny Café egy nyúlmenhely, ahol a nyulak számára nagy élettér áll rendelkezésre. Miközben játszanak, a kávézó látogatói megfigyelhetik viselkedésüket, és egy nyúlviselkedés-szakértőtől tanulhatnak is az állatok természetéről. Emellett megismerkedhetnek az állatok megfelelő gondozásával, valamint az örökbefogadásukkal kapcsolatos előnyökkel és felelősséggel is.

A Bunny Café hétfőtől vasárnapig 11:00 és 21:00 között tart nyitva, de a nyuszik 15:00 és 16:00 között alszanak, ezért ilyenkor nem szabad őket zavarni. 

A 6 év alatti gyerekeket csak kísérővel lehet, a játéktérben pedig egyszerre legfeljebb 10 fő tartózkodhat. A nyuszi területre való bejutás szigorú szabályokhoz kötött, hogy biztosítsák az állatok jólétét.


Kapcsolódó hírek





Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play