» Ausztria

» Ausztria » Oberösterreich » Duna mentén


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Az érdekes installációkon keresztül mindent megtudhatunk a tudomány legújabb vívmányairól.


A "Jövő Múzeuma" öt emeleten kínál izgalmas és varázslatos bepillantást a számítógépek, a legújabb technológiák és a média digitális világába.

A jövő múzeumában a látogatók megfigyelhetik, ahogy a mesterséges intelligencia gondolkodik, önvezető autókat trenírozhatnak, robotokat programozhatnak, 3D-ben nyomtathatnak és génollóval dolgozhatnak a saját DNS-ükön.

A múzeum szakértői igény esetén tájékoztatást és segítséget nyújtanak az eligazodásban. Az Ars Electronica Center központja a mintegy 1000 négyzetméter alapterületű Main Gallery, amely egy hely a művészek, tudósok, diákok, szülők és gyermekeik kísérletei, munkái és a játékai számára. Az ú.n. "Deep Space”-ben távolinak és ismeretlennek hitt történelmi helyszínekhez kerülhetünk közelebb, a láthatatlannak hitt jelenségek láthatóvá válnak, a valóságba vetett hit megkérdőjeleződik, a szokatlan perspektívák fényt derítenek a rejtett részletekre.

Az Ars Electronica Center évente változó kiállítása a kutatólaborokból származó interaktív installációkkal és a különböző művészi közlésformákkal utal a jövő fejlődési irányaira. A múzeumba látogatók a történések középpontjában találhatják magukat, sőt saját maguk is kísérletezhetnek: a Humphrey repülő szimulátorral például a levegőből fedezhetik fel Linz utcáit.Tartomány:Oberösterreich
Település:Linz
Cím:4040 Linz, Ars-Electronica-Straße 1
GPS: 48° 18′ 34.66152″, 14° 17′ 4.19928″
Honlap: http://www.aec.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward