» Ausztria

» Ausztria » Oberösterreich » Duna mentén

Ars Electronica Fesztivál

2020. szeptember 9.

Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A 41. Ars Electronica Fesztivál szeptember 9-től 13-ig kínál bepillantást abba, hogyan változtatják meg az új technológiák az életünket.


A programban a digitális művészet aktualitásai találhatók meg, a zenétől a performanszon át médiaművészetig és a számítógépes animációkig. „Open Labs” és workshopok is várják a látogatókat. A fesztivál egy további fénypontja a vizualizált Linzi Dallamfelhő, amely minden évben zenével, tűzijátékkal, lézershow-val és videóvetítéssel mesél el egy történetet, 2020-ban szeptember 12-én este. 

2020-tól az Ars Electronica Fesztivál új helyszínnel bővül: a Johannes Kepler Egyetem kampuszával. Ezt az egyetemi kampuszt, amely villamossal könnyen megközelíthető a városközpontból, az elmúlt években több modern épülettel is kibővítették. A bővítés még mindig zajlik: 2020 tavaszán nyitják meg például a Kepler-csarnokot, egy rendezvényközpontot. 

Az új technológiákkal foglalkozik Linzben egész évben az Ars Electronica Center. A jövő múzeumában a látogatók megfigyelhetik, ahogy a mesterséges intelligencia gondolkodik, önvezető autókat trenírozhatnak, robotokat programozhatnak, 3D-ben nyomtathatnak és génollóval dolgozhatnak a saját DNS-ükön.Tartomány:Oberösterreich
Település:Linz
Cím:Ars Electronica
GPS: 48° 18′ 35.58996″, 14° 17′ 4.55903″
Időpont:2020. szeptember 9.

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward