» Ausztria

» Ausztria » Burgenland


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A kártya ajánlata: 200 kirándulóhely, ingyenes belépés a négy termálfürdő egyikébe és további kedvezmények.


A napfényes tartományban összesen 200 turisztikai partner kínál a legtöbb esetben ingyenes belépést vagy jelentős kedvezményt. A vendégkártya zászlóshajói egyértelműen a termálfürdők: egy alkalommal ingyenes a belépés, az össze többi esetében 50% kedvezmény jár a belépő árából.

A Burgenlandban töltött üdülés így tehát még olcsóbb, még kényelmesebb és sokkal könnyebben tervezhető is. A Burgenland Tourismus által életre keltett, a tartomány egész területén és összesen 15 hónapig érvényes "Burgenland Card” praktikus bankkártya formátumban kapható, és nagyszerű lehetőséget kínál a tartomány kirándulóhelyeinek, valamint gazdag kulturális és szabadidős programkínálatának felfedezéséhez.

A kétszáz turisztikai partner között a termálfürdők mellett megtalálható a Fertő-Fertőzug Nemzeti Park, a St. Margarethen-i kőfejtőben található szabadtéri operaszínpad, a Mörbisch Tavi Ünnepi Játékok, valamint a tartomány számos kulturális látnivalója is. A kínálat további fénypontjai közé tartoznak - elsősorban a családok számára - a Familypark szabadidőpark, a Sonnenland hajtánytúra, a különböző várak és kastélyok, natúrparkok, tóparti strandok és fürdők, a Moschendorfban található vízi élményvilág és a tartomány számos múzeuma is.

Mindemellett a Burgenland Card számos további élményt is kínált: néhány borszaküzlet és szatócsbolt, de számos szálláshely is, köztük a "Pannon szállások”, a falusi szálláshelyek és a "Sonnengartl szállások” speciális kedvezményeket kínálnak a kártyatulajdonosoknak. Aki pedig hajóval szeretne átkelni a Fertő tavon, a Burgenland Card birtokában ingyenesen teheti ezt meg.

A Burgenland Card 59 euróért vásárolható meg (gyermekeknek 5 és 14 éves kor között 29 euró) a www.burgenland.info/card oldalon található webshopban, valamint számos további értékesítési helyen. A Burgenland Cardot a vásárlás után aktiválják és január 1-től a következő év március 31-ig érvényes.Tartomány:Burgenland
Honlap: http://www.burgenland.info/card

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward