Látnivalók


Kulcsszó
Ország
Tartomány
Település
Címkék

Kezdődátum:
Záródátum:
Események:
Keresés a közelben

Active Inclusive Card

#Üdülési kártya    

Lech am Arlbergben a partner szálláshelyeken ingyenesen kapható vendégkártyával díjmentesen használhatók a hegyi felvonók!

Alpbachtal Seenland Card

#Üdülési kártya    

A hegyi felvonók, a fürdőtavak, a regionális buszok stb. ingyenesek az ALPBACHTAL SEENLAND CARD üdülési kártyának köszönhetően.

Arlberg

#Régiók     #Üdülési kártya    

Az Arlberg régió ideális feltételeket kínál a pihenésre és az aktív kikapcsolódásra vágyóknak egyaránt. A kristálytiszta hegyi tavak, a festői panoráma, a zöldellő alpesi rétek és a sziklás hegyhátak nagyszerű kulisszát teremtenek a nyaraláshoz.

Ausseerland - Sommerclou

#Üdülési kártya    

Az all inclusive Sommer-Clou-Card 16 szolgáltatás és attrakció ingyenes igénybevételére jogosít 3-7 napon keresztül májustól szeptemberig az ausztriai Ausseerland és Salzkammergut környékén.

Bad Kleinkirchheim Card

#Karintia     #Üdülési kártya    

Bad Kleinkirchheim az alpesi wellnes szakértője: fürdés a termálfürdőkben, kirándulás a friss alpesi hegyi levegőn, gyönyörködés a lélegzetelállító hegyi panorámában. A kártya Bad Kleinkirchheim programjaihoz nyújt kedvezményt.

Brandnertal Card

#Üdülési kártya    

A kártyával Brandnertal számos látnivalója kedvezményesen látogatható.

Bregenzerwald Card

#Boden-tó     #Üdülési kártya    

A Boden-tó és az Arlberg között elterülő, valaha teljesen erdővel borított völgy ideális helyszín az egészséges környezetben eltöltött nyaralásra. A kártyával ingyensen használhatók a felvonók, strandok.

Burgenland Card

#Üdülési kártya    

A kártya ajánlata: 200 kirándulóhely, ingyenes belépés a négy termálfürdő egyikébe és további kedvezmények.

Gastein Card

#Üdülési kártya    

A Gastein Card a Gastein-völgy számos látnivalójára, termálfürdőjébe, hegyi felvonójára kínál ingyenes vagy kedvezményes belépést.

GenussCard

#Üdülési kártya    

A stájer termálvidék és Kelet-Stájerország felfedezését teszi még egyszerűbbé a GenussCard kártya. 2019. március 1. és október 31. között összesen 247 kirándulóhelyen használható a speciális üdülési kártya, amely 163 szálláshelyen érhető el.

Gletscherpark Card

#Üdülési kártya    

A Gletscherpark Card ingyenes utazást biztosít Pitztal, Kaunertal és Imst 9 nyáron is üzemelő felvonójára, a kaunertali gleccserútra és további 15 partnernél kapunk kedvezményt a kártya felmutatásával.

HOCHsteirische Gästekarte

#Üdülési kártya    

Kártyával 73 attarakció vehető kedvezményesen igénybe Felső-Stájerországban.

Innsbruck kártya

#Innsbruck     #Üdülési kártya    

Innsbruck kártyával a város nevezetességei mellett az egész környéket kedvezményesen barangolhatjuk be.

Kaiserwinkl Card

#Üdülési kártya    

Kaiserwinkl üdülőrégióban található Tirol legmelegebb vizű fürdőtava. A tó mellett pedig igazi vidámpark várja a gyerekeket. A kártya jelentős kedvezményeket biztosít a strandok és felvonók igénybevételekor.

Karintia kártya / Kärnten Card

#Karintia     #Üdülési kártya    

A Karintia-kártyával a tartomány több mint 100 látványossága tekinthető meg ingyenesen vagy kedvezményesen.

Kaunertal

#Régiók     #Üdülési kártya    

Kaunertalban (1.273 - 3.160 méter), a gleccseren szeptembertől június közepéig élvezhetjük a síelést. Nyáron a hegyek világát Kauni kőszáli kecske ismerteti meg a gyerekekkel.

Kaunertal Card

#Üdülési kártya    

Kaunertalban, a gleccseren szeptembertől június közepéig élvezhetjük a síelést. Nyáron a hegyek világát Kauni kőszáli kecske ismerteti meg a gyerekekkel. A partner szálláshelyeken ingyensen átvehető kártya számtalan kedvezményt nyújt.

Kleinarl nyáron

#Hegy és csúcs     #Hegyi gyerekvilág     #Üdülési kártya     #Városok    

1014 méteres tengerszint feletti magasságával, hatalmas hegyekkel és csillogó tavakkal övezve Kleinarl ideális célpont egy családi nyaralás számára.

Kleinwalsertal

#Régiók     #Üdülési kártya    

Kleinwalsertal egy része Németországhoz tartozik. A völgy is csak Németország felől közelíthető meg, a határ a Rote Wand csúcson található. i

KönigsCard

#Üdülési kártya    

A kártya ingyenes belépést biztosít a tiroli Reutte régióban több mint 250 látnivalóra és attrakcióra a tartózkodás teljes időtartama alatt.

Lungaucard

#Üdülési kártya    

A Lungauban töltött üdülés páratlan élményeket tartogat: kristálytiszta hegyi tavak, romantikus alpesi rétek, friss hegyi levegő, kalandos túra- és hegyikerékpáros útvonalak, valamint hangulatos alpesi kunyhók várják az üdülővendégeket.

Millstätter See Inclusive Card

#Karintia     #Üdülési kártya    

A kártyával ingyenes a belépés a 10 legszebb strandra és fürdőbe, 5 múzeumba, és a fizetős utakra.

Murtal GästeCard

#Murau     #Üdülési kártya    

Ha üdülését a Mura-vidékén (Knittelfeld, Judenburg, Murau) tölti, és a partnerszállások egyikén száll meg, a Murtal GästeCard (vendégkártya) gratis jár az eltöltött éjszakák mellé.

Nassfeld +Card Premium

#Karintia     #Nassfeld     #Üdülési kártya    

A Nassfeld +Card Premium Nassfeld-Hermagor és a Pressegger-tó nyári kedvezménykártyája, mellyel ingyenesen vehetők igénybe a regionális buszjáratok, Nassfeld nyáron is üzemelő felvonói, a Pressegger-tó strandjai.

Nationalpark Kärnten Card

#Karintia     #Üdülési kártya    

A Hohe Tauern Nemzeti Park a Föld egyik leggyönyörübb hegyvidéki tájegysége, ahol minden természeti érdekességet megtalálható.

Nauders - "Határtalan nyaralás"

#Hegy és csúcs     #Hegyi gyerekvilág     #Üdülési kártya    

Nauders (1394 m) gyönyörű hegyi környezetben Ausztria, Olaszország és Svájc határán fekszik.

Neusiedler See Card

#Fertő tó     #Üdülési kártya    

Neusiedler See Card üdülési kártyával ingyenes a belépés a tóparti strandokra és a szabadstrandokra, kastélyokba, múzeumokba és kiállításokra, valamint 50% kedvezménnyel válható jegy a Fertő tavon közlekedő sétahajókra.

Niederösterreich Card

#Alsó-Ausztria     #Üdülési kártya    

Az Alsó-Ausztria Kártya (Niederösterreich-Card) a régió 319 látnivalójára és attrakciójára kínál ingyenes belépést április 1-től 1 év időtartamra.

Osttirol card

#Kelet-Tirol     #Üdülési kártya    

Az Osttirol nyári kártyával 20 attrakció látogatható Kelet-Tirolban a Hohen Tauern és a lienzi Dolomitok között, köztük hegyi felvonók, múzeumok, kastélyok, fürdők.

Ötztal Premium Card

#Ötztal     #Üdülési kártya    

Ötztal számos természeti kalanddal, csodálatos völgyekkel és gleccserekkel várja a látogatókat. Ötztal Premium Card üdülési kártyával számos program ingyenes.

Pyhrn-Priel Activ Card

#Üdülési kártya    

A kártyával a régióban ingyenesen látogathatók a strandok, múzeumok. A régió hegyi felvonói is ingyenesen és korlátlanul vehetők igénybe.

Saalbach Hinterglemm JOKER CARD

#Üdülési kártya    

A Saalbach Hinterglemmi JOKER CARD ingyenes belépést számos kínál látnivalóra és attrakcióra, köztük felvonókra, túrabuszra, élményfürdőbe, vezetett kirándulásokra.

Salzburg kártya

#Salzburg     #Üdülési kártya    

Salzburg kártyával ingyenesen látogathatja a múzeumokat és Salzburg gyakorlatilag összes látványosságát, használhatja a tömegközlekedést, de kulturális rendezvényekre is kaphat kedvezményeket.

Salzburg Saalachtal Sommercard

#Üdülési kártya    

Saalachtal Salzburg tartomány déli alpesi részén terül el. A tájat lenyűgöző hegyek, romantikus hegyi patakok, sötét erdők, valamint bájos városok, falvak tarkítják. A régió üdülési kártyájával számos attrakció ingynesen igénybe vehető.

Salzburg tartomány kártya

#Salzburg     #Üdülési kártya    

A Salzburg tartományi kártya 6 illetve 12 napra váltható. Az árban egy 24 órás Salzburg kártya is benne foglaltatik, ezen felül 190 helyre juthat be ingyenesen.

SalzburgerLand Card

#Salzburg     #Üdülési kártya    

Azok számára, akik salzburgi nyaralásukat aktívan szeretnék tölteni, jó választás a 6 és 12 napos SalzburgerLand Card, mely 190 látnivalóra és attrakcióra kínál ingyenes belépést Salzburgban és környékén.

Salzkammergut élménykártya

#Salzkammergut     #Üdülési kártya    

A salzkammerguti élménykártyával akár 30%-ot is spórolhat az, aki május 1. és október 31. között a régióba látogat. Mindössze 4,9 euróért a Salzkammergut tóvidék 130 attrakciójára és látnivalójára kínál kedvezményt.

Schladming-Dachstein Sommercard

#Dachstein     #Üdülési kártya    

A Schladming-Dachstein Sommercard az Alpok egyik legnagyobb kedvezménykártyája, több mint 100 ingyenes nyaralási élménnyel és több mint 100 bónusszal. 2018. május 18. és október 14. között, már egy éjszakás tartózkodás mellé is megkapják a vendégek, a részt vevő több mint 1000 szálláshelyen.

Seenland Card

#Üdülési kártya    

Salzburger Seeland régió számos attrakciója ingyenes a kártyával. Négy kis tó található itt: Wallersee, Obertrumersee, Mattsee és a legkisebb Grabensee.

Serfaus-Fiss-Ladis régió

#Régiók     #Üdülési kártya    

A Serfaus-Fiss-Ladis régió rengeteg gyerekprogramot kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Silberregion Karwendel

#Régiók     #Üdülési kártya    

Fent, magasan a Karwendel-hegységben található az Alpok egyik legszebb helye: Egy kedves kis völgy juharfák ezreivel, amelyek egész évben szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak.

St. Anton am Arlberg nyáron

#Hegy és csúcs     #Üdülési kártya    

Az Arlbergen, ahová télen a világ minden tájáról érkeznek a síelés szerelmesei, hogy Ausztria legnagyobb egybefüggő síterepén síeljenek, nyáron alpesi energiahelyek és tematikus túraútvonalak várják a kikapcsolódni vágyókat.

Steiermark Card

#Üdülési kártya    

100 kisebb és nagyobb stájer kirándulóhely látogatható a Steiermark-Card nyári kártyával. A kártya érvényes a régió számos síterepének nyáron működő liftjére is.

Stubai Super Card

#Stubai     #Üdülési kártya    

Az üdülési kártyát a partner szálláshelyeken lehet tavasztól őszig ingyenesen kapni. Érvényes a Stubai-völgy felvonóira és a miedersi bobpályára is.

TirolWest régió

#Régiók     #Üdülési kártya    

A régióban mindent megtalálunk, ami Tirolt jelképezi: gyönyörű természetet, kultúrát, várakat, hegyi tavakat.

Wilde Wunder Card üdülőkártya

#Alsó-Ausztria     #Üdülési kártya    

Kirándulási célpontok, utazás a felvonókkal, élmény- és kalandprogramok az Ötscher, a Hochkar, a Gemeindealpe és Mariazell környékén: a Wilde Wunder-Card belépést biztosít 43 látványossághoz.

WildkogelCard

#Üdülési kártya    

A kártya a régió nevezetességeinek megtekintéséhez jelentős kedvezményeket nyújt. Ingyenesen használható ill. Látogatható: Wildkogelbahnen felvonó, Schaubergwerk Hochfeld, Museum Bramberg, Kristallbad fürdő.

Wildschönau Card

#Üdülési kártya    

A kártya a partner szálláshelyen ingyenesen kapható. A kártyával a tiroli Wildschönau régióban számtalan kedvezmény vehető igénybe.

Wörthersee Card

#Karintia     #Üdülési kártya     #Wörthi-tó    

A kártyával ingyenes belépés a strandfürdőkbe és kereken 100 látványossághoz. Továbbá ingyenesen használhatók a hegyi felvonók és a panorámautak is.

Zell am See - Kaprun Card

#Üdülési kártya     #Zell am See    

A Zell am See-Kaprun Card május közepétől október közepéig kínál ingyenes belépést számos Salzburg régióbeli felvonóra, strandra, fürdőkbe és kirándulóhelyre.

Zillertal Activcard

#Üdülési kártya     #Zillertal    

Számos kedvezmény mellett a kártya felmutatásával ingyenes napi 1 hegy- és 1 völgy-menet a 11 felvonó bármelyikén, napi egyszeri belépés 6 strandra és a régió tömegközlekedési eszközeinek használata.

Régióválasztó