» Ausztria

» Ausztria » Steiermark » Dachstein


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A Schladming-Dachstein Sommercard az Alpok egyik legnagyobb kedvezménykártyája, több mint 100 ingyenes nyaralási élménnyel és több mint 100 bónusszal. 2018. május 18. és október 14. között, már egy éjszakás tartózkodás mellé is megkapják a vendégek, a részt vevő több mint 1000 szálláshelyen.
A kártya a tartózkodás idejére lehetővé teszi a kötélpályák, fürdőtavak és uszodák, múzeumok és a régió tömegközlekedési eszközeinek igénybe vételét. Naponta ingyen használhatják az általuk választott hegyi vasút hegy- és völgymenetét. Minden más szabadidős helyszín tetszés szerinti gyakorisággal használható.

2018 új ingyenes és kedvezményes lehetőségek: hajózás a Grundlseen és a 3-tó túra, kötélmászás a lombok között a Rittisbergen, hegyi go-kart és asztalosműhely felnőtteknek és gyerekeknek, stb. 

2018-ban folytatódik a Sommercard sikertörténete a családok előnyeire fókuszálva. Egyfelől a Sommercard sok ajánlata pozitív hatással van a családok nyaralási költségvetésére. Másfelől a családoknak már eddig is kínált rendkívül sokféle nyári élmény további attrakciókkal bővül. Ide tartozik pl. a Kart Race Schladmingban, az újjá alakított Waldhochseilgarten erdei kötélpálya Ramsau am Dachsteinben és a SUP Beast (állva evezés) az Enns mentén. A Sommercard immár 40 ingyenes nyaralási ajánlatot tartalmaz a családoknak és gyerekeknek. Különösen kedvelt a napi gyerekprogram, aminek része a lovaglás, mászás, festés a gyerekműteremben vagy az íjászat.

2016 nyarán a Sommercard tulajdonosai legtöbbször a 7 ebben foglalt kötélpályát, a fizetős utakat és a turistabuszokat vették igénybe. A vendégek körében a kártyával használható 14 fürdő és tó is rendkívül kedvelt volt.

Programok a régióban: (részletek)Tartomány:Steiermark
Település:Schladming
GPS: 47° 18′ 59.3622″, 13° 42′ 9.85968″
Honlap: http://www.sommercard.info

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward