» Ausztria

» Ausztria » Steiermark » Dachstein

ZipLine - repülés a völgybe Stoderzinkenen


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Gröbmingben a Zipline am Stoderzinken a maga nemében Európa legnagyobbja (2500 m repülés két részben, 700 m szintkülönbség, akár 160 m-rel is a talaj fölött).


A "Zipline" használata közben úgy érezhetjük magunkat, mintha madárként szárnyalnánk a levegőben. A Stoderzinkenen található drótkötélpálya a legnagyobb ilyen jellegű létesítmény egész Európában. A startállomás 1600 méterrel a tengerszint felett található, a Gröbming szomszédságában magasodó Kaiserwand közelében.

A biztonságos beülőkben egyszerre akár négy bátor jelentkező is kipróbálhatja a különleges száguldást, amely során akár 115 km/h-s sebességre is felgyorsulhatunk. A "Zipline" Stoderzinken maximális biztonság mellett kínál különleges izgalmakat és egy jó adag adrenalinlöketet. A jelentkezők szíve garantáltan gyorsabban ver majd a levegőben, miközben mintegy 120 méterrel a talaj felett száguldanak a völgybe. Mindeközben természetesen a jelentkezők a legnagyobb biztonságban vannak.

2020-tól az új Flying Coaster köti össze a Zipline alsó végállomását a gröbmingi kalandparkkal. A látogatók egy vékony cső mentén 800 m hosszan siklanak az erdőn át. A fel- és lemenetek hullámvasútszerű érzést adnak.

Csak 8 éves kor felett használható!Tartomány:Steiermark
Település:Gröbming
Cím:8962 Gröbming-Stoderzinken, STODERSTRASSE 114
GPS: 47° 27′ 34.38144″, 13° 49′ 45.27624″
Honlap: http://www.zipline.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward