» Ausztria

» Ausztria » Wien

Fagylaltfesztivál Bécsben

2017. július 8.

Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

2017. július 8-9. A bécsi Burggarten ad otthon ezen a hétvégén a város első jégkrémfesztiváljának, amely iránt máris óriási az érdeklődés. Fagylaltkülönlegességek, street food, verőfényes napsütés és jó hangulat várja az ínyenceket a Hofburg melletti gyepen.


Bécsben összesen 159 fagylaltozó működik, ezeknek mintegy fele a belvárosban található. Idén Bécs második alkalommal rendezi meg az Ice Cream Festivalt a császári család egykori magánparkjában, ahol a bécsi fagylaltozók krémje kínálja majd különleges nyalánkságait.

A mintegy három és fél hektárnyi zöld terület a lehető legközpontibb helyszín az osztrák fővárosban. Összesen tizennégy neves osztrák és német fagylaltüzem, köztük a különleges, vagy éppen meghökkentő ízű fagylaltjairól ismert Schelato, a Zuckero, a Bettys Eiszauber, a SUCKIT Frozen Cocktails, Sweet Hell Eissalon és a Kurt - Pure Frozen Yogurt finomságaiból is válogathatnak majd az édesszájúak.

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy egyre népszerűbbek a vegán, valamint a laktóz- és cukormentes fagylaltok is, így ezekből a fajtákból is széles lesz a választék a fesztiválon. A fagylaltkülönlegességek mellett jégkoktélok, gofri és sokféle street food várja a kóstolgatni vágyókat. A szervezők a családosokra is gondoltak, és a nagy melegre való tekintettel a kialakítottak egy gyermekpancsolót, ahol a kicsik játszhatnak és hűsölhetnek.

A fesztiválon a részvétel ingyenes.Tartomány:Wien
Település:Wien
GPS: 48° 12′ 29.42748″, 16° 22′ 25.74804″
Időpont:2017. július 8.
Honlap: http://www.icecreamfestival.at/

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward