» Ausztria

» Ausztria » Steiermark


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

1100 nm vízfelület, szabadtéri és belső medencék, hullámfürdő, víziforgó, pezsgőfürdők, duplagyűrűs csúszda, pihenő terem, fűtött fittnesz terem, szolárium és egy látványkonyhás termál-étterem várja a vendégeket Bad Waltersdorfban.


Az elkülönített szauna-vidékkel rendelkező nagyszabású élményfürdő-világ időjárástól függetlenül, számtalan vízi- és egyéb élményt nyújt kültéren és beltéren, kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A szórakoztatásról a hullámfürdő, az Acapulco Beach, a Colorado folyó, a "Kék villám" - Ausztria legnagyobb dupla abroncsos csúszdája, a "H2O Speedy", szauna-, medence-, az óriás napernyő alatt kialakított bár és más attrakciók gondoskodnak.

A napfényes kupola alatt a Baby-Jumbo medence és a Kacsa-medence, a szabadban pedig gyermek-játszómedence és kincsessziget-játszótér várja ifjú vendégeket.

A kikapcsolódásról a Drágakő-medence, Csillag-medence, valamint a felnőttek részére kialakított szauna-vidék (külön belépés lehetséges) gondoskodnak. A szaunában található vörösfenyő szauna, Azúr-tepidárium, Alaszka-medence, szauna-csobogó, a Relax-medencében pezsgő-ágyak kényeztetik a vendégeket.

A fürdő bejárata mellett egy játszótér található.Tartomány:Steiermark
Település:Bad Waltersdorf
Cím:8271 Bad Waltersdorf, Sebersdorf 300
GPS: 47° 10′ 17.44536″, 16° 0′ 24.25234″
Honlap: http://www.hoteltherme.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward