» Ausztria

» Ausztria » Steiermark » Dachstein


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Vízesések, függőleges sziklafalak és a vadregényes táj teszi ezt a túrát nagyon érdekessé a családok számára. A szurdok mellett sziklamászási lehetőség gyerekeknek és felnőtteknek.


SZURDOK

A szurdokot autóval elérhető. A parkolótól kb. 10 perc alatt juthatunk el a szurdokhoz.

A szurdokon jól kiépített falépcsőrendszer vezet keresztül. A szurdok bejáratánál törmelékhalomból előtörő patak és fátyolvízesés.

Közelben Silberkarhütte, a "Heinrich- Pilz -Weg" vezet oda.

Belépő: 4,20 € felnőtteknek | 2,50 euró gyermekeknek

SZIKLAMÁSZÁS

A Silberkar-szurdokban az elmúlt évben adták át a Rosina via ferrata ösvényt és ezzel a Ramsau am Dachstein régió 19. via ferrata útvonalát. A via ferrata útvonalat közvetlenül a Silberkar-szurdokban található patak mentén alakították ki. A szintén a szurdokban található Hias és Siega via ferrata ösvényekkel összehasonlítva az új via ferrata útvonal a legnehezebb (nehézségi fok C és D), de igazán egyedülálló kilátást kínál a vadregényes szurdokra és a környező hegyekre. A via ferrata ösvény kiindulópontjához egy kötélhídon kell átkelnünk, amely a robajló patak fölött vezet át.

Via ferrata oktatás. Mindazoknak, akik mindig is szerették volna kipróbálni a via ferrátázást. Ennek a kurzusnak köszönhetően a kezdők egy államilag elismert, okleveles hegyi túravezető kíséretében sajátíthatják el a via ferrátázás alapjait.Tartomány:Steiermark
Település:Ramsau am Dachstein
Cím:Silberkarklamm
GPS: 47° 26′ 20.9112″, 13° 42′ 54.43272″
Honlap: http://www.silberkar.com

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward