» Ausztria

» Ausztria » Steiermark

Túrautak a Pöllau-völgyi Természeti parkban


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A Pöllau-völgyi Természeti park Stájerország szívében 345-1281 m magasságban található. A nemzeti park sok különlegességgel rendelkezik.


A park hat községet foglal magában: Pöllau, Pöllauberg, Rabenvald, Saifen-Boden, Schönegg és Sonnhofen. Az enyhe éghajlat változatos növényzetet eredményez, ezt számos túraútvonalon tapasztalhatjuk. Látványos kerteket, legelőket, tavakat, erdőket, régi vízimalmokat és 40 km lovagló-ösvényt találunk itt.

TÚRÁZÁS GYEREKEKKEL:

Az iskolás korú gyerekek a Pöllau-völgyi Természeti Park mindegyik túraútvonalával könnyen meg tudnak birkózni. Pöllau környékén kisebbek a szintkülönbségek, mint a magasabban fekvő vidékeken. Az alábbi túraútvonalakat és élményparkokat kifejezetten családoknak ajánljuk:

Természeti erő park: 22 állomás az érzékek fejlesztéséhez. Szabadon megtekinthető!

Természeti élménypark a "Zur Grünen Au" Vendéglőnél: az erdei tanösvény 22 információs ponttal, érdekes játékokkal mutatja be a természetet (mezítlábas út, függőágyak, erdei hangszerek, tanösvény, erdei játszótér, labirintus, kő-xylophon és még sok érdekesség várja az ide látogatókat).

Masenbergi erdei élmény tanösvény

Pöllaubergi tematikus kertek

SZARVASKÖRTE TÚRAÚT

A szarvaskörte turistaút százéves körtefák sora, gyümölcsfákkal tarkított mezők, történelmi emlékek és öreg parasztgazdaságok mellett vezet el. Ezen a gyalogtúrán a szarvaskörte változatos, sokszínű hazáját ismerhetjük meg. (részletek)Tartomány:Steiermark
Település:Pöllau
Cím:8225 Pöllau
GPS: 47° 18′ 13.04352″, 15° 50′ 8.27981″
Honlap: http://www.naturpark-poellauertal.at

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward