» Olaszország

» Olaszország » Lazio


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

Zoomarine a legnagyobb olasz tengeri park. A 20 km-re Rómától található szabadidőparkban van vízipark stranddal, delfinárium, állatkert, hullámvasút, 4D mozi és dínók.


A Róma külvárosában található Zoomarine, Olaszország legnagyobb tengeri parkja mechanikus és vízi attrakciókkal, medencékkel, búvárbemutatóval, 6, minden korosztály számára kialakított medencével és vízicsúszdákkal.

Található a parkban egy Szelfi Múzeum, az első és egyetlen Olaszországban, egy 400 négyzetméteres interaktív múzeum, amely 25 állomásból áll, ahol a látogatók megismerhetik a szelfi történetét és kultúráját, és gyakorolhatják a vicces képek készítését korlátlanul.

2022 újdonságai

 

A park újdonságai "Camelot királysága és Arthur király vára". Áprilistól hét csúszda, két tibeti híd, egy kis mászóka és Merlin varázslatos fogadója is várja a látogatókat, ahol a Kerekasztal lovagjainak udvarának hangulatát idézik meg.

Április elsejétől a Zoomarine az első olyan vidámpark Olaszországban, amely teljesen hozzáférhető a siketek számára: minden tevékenységet lefordítanak és jelnyelven is kommunikálnak.Tartomány:Lazio
Település:Torvaianica
Cím:Zoomarine
GPS: 41° 38′ 2.83538″, 12° 27′ 26.8025″
Honlap: http://www.zoomarine.it

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward