» Ausztria

» Ausztria » Steiermark


Értékeld Te is:

A Stubenberg-tó egy mesterséges tó, ahol lehet úszni, strandolni, csúszdázni, szörfözni, vitorlázni. A belépő ingyenes sétahajókázást is tartalmaz! A gyerekeket a játszótereken kívül még két élménypark is várja.


A 40 ha területű tó, Ausztria legmelegebb fürdőtava, nem csak nyáron, de az év minden évszakában kellemes kikapcsolódást ígér: a látogató a tó körüli 3 km hosszú gyalogos úton sétálhat, futhat, nordic walkingozhat, görkorcsolyázhat vagy a kölcsönzőben bérelt négyszemélyes kerékpárokkal közlekedhet. Tavasztól őszig sétahajókázni is lehet a tavon és a gyerekeket a játszótereken kívül még két élménypark is várja.

Télen koripályává változik.

Strandbelépő: 4,50 euró/felnőtt és 2 euró/6-15 éves gyerek. 6 éves kor alatt ingyenes.

Élményparkok:

Kindererlebnispark Steinmann. Óriáscsúszda, elektromos autó, trambulin, Aquadrom, óriás sakk, óriás dámajáték és még sok más. Nyitva: naponta nyári időszakban 9:00 órától.

Freizeitpark Praunegger. Több mint 100 játék várja a szülőket és gyerekeket a Stubenberg tónál a szabadidő parkban: gokart, póni lovaglás, Pit-Pat, kugli, billiár, pedálos- és elektromos csónak, léghoki, Nautic Jet, Luna Loop, minigolf, rodeo, Safari Jeep, trambulin, kisvonat stb. Nyitva: március-október, naponta 10 órától. (www.freizeitpark-stubenbergsee.at)Tartomány:Steiermark
Település:Stubenberg See
Cím:8223 Stubenberg am See
GPS: 47° 14′ 33.94867″, 15° 48′ 4.52912″
Honlap: http://www.apfelland.info

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward