» Svájc

» Svájc » Nidwalden


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A Rotair, a világ első forgókabinos felvonója a Titlis-hegyen közlekedik.


Titlis-hegy

A Rotair, a világ első forgókabinos felvonója a Titlis-hegyen közlekedik, és több mint 3 ezer méter tengerszint feletti magasságba, a Luzern-Vierwaldstätti-tó régió legmagasabban elhelyezkedő és csodálatos panorámát nyújtó pontjára szállítja fel utasait.

A Titlis sziklaösvény, Európa legmagasabban elhelyezkedő függőhídja

A 3041 méter magasban elhelyezkedő és egy 500 méteres szakadék felett átívelő hídon átkelőknek 150 szívdobogtató lépésben lehet részük. A hídhoz egy 140 méter hosszú föld alatti alagúton át vezet az út a Titlisen közlekedő felvonó felső állomásától egészen a déli falon található kilátóhoz, amelyet összeköt a gleccser ülőliftes Ice-Flyer felvonójának felső állomásával. Az alig egy méter széles hídszerkezetről lélegzetelállító kilátás nyílik a Titlis déli falának 500 méteres szakadékába.

Trüebsee, Titlis, Switzerland, Panorama, Alpine

Trüeb-tó (c) pixabay

“4-Seen-Höhenwanderung" magaslati túraút

A Joch-hágó vidékén átvezető “4-Seen-Höhenwanderung“ elnevezésű, négy tavat összekötő hegyi vándorút Svájc egyik legszebb turistaútvonala, amelynek látványosságai többek között a masszív Titlist körülvevő csodálatos hegyvidék, az egyedülálló növényvilág, a tükörsima Trüeb-tó, a mélykék színű Engstlen-tó, a türkizkék színű Tannen-tó, a festői Melch-tó és a távoli Berni-Alpok lélegzetelállító látványa.

A mintegy öt órás túra a Trüeb-tónál, Engelbergben kezdődik, és Melchsee-Fruttnál végződik, illetve visszafelé is bejárható.Tartomány:Nidwalden
Cím:Titlis
GPS: 46° 47′ 36.40632″, 8° 23′ 51.62784″
Honlap: https://www.titlis.ch/de

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward