» Belgium

» Belgium » Vallon-Brabant » Vallónia


Ezt a helyet még nem értékelték. Legyél Te az első:

A vad és romantikus tájat leginkább gyalog, kerékpárral vagy kajakkal érdemes felfedezni.


A dombtetőkön, folyók mentén és régi városok feletti sziklákon magasodó várak és erődök régmúlt időkről mesélnek. A csodálatos történelmi épületek közül sok még ma is bepillantást enged a látogatóknak a helyi nemesség életébe.

A legszebbek közé tartozik a tiszteletreméltó Walzin-kastély, a legendás Bouillon-kastély és a mesebeli Vêves-kastély.

La Roche-en-Ardenne vára

Látványos hegyoldalak és sűrű fenyőerdők, mély völgyek és vad folyók jellemzik ezt a vallon-belga települést, amely különösen népszerű az aktív nyaralók körében. A keleti Ardennek legimpozánsabb hegycsúcsai közül néhány itt trónol, összesen mintegy 148 négyzetkilométernyi területen. A vadregényes tájat gyalog, kerékpárral vagy kajakkal lehet a legjobban felfedezni.

Érdemes meglátogatni a La Roche kastély romjait is, amely az azonos nevű város fölötti sziklán áll, dacolva az idő múlásával, és történelmi betekintést nyújt a látogatóknak a középkorba.

Bouillon: Belgium legszebb kilátása

Bouillon település Belgium délkeleti részén, a francia határtól nem messze, az Ardennekben, a Semois folyó partján fekszik.

A várost az azonos nevű kastély uralja, amely Bouillon fölött három dombtetőn húzódik. Boltíves termeivel és különböző folyosóival a feudális rendszer legrégebbi és legérdekesebb emléke Belgiumban. Aki Bouillonba látogat, nem kerülheti el a kastély megtekintését. A tárlatvezetések este különösen hangulatosak, amikor a folyosókat gyertyafény világítja meg.Tartomány:Vallon-Brabant
Cím:La Roche-en-Ardenne
GPS: 50° 9′ 37.01988″, 5° 33′ 45.93384″

Még nem érkezett hozzászólás!

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play

Régióválasztó

arrow_upward