Péntekenként este is nyitva a Vatikáni Múzeum

2016. május 7.

print

Péntekenként este is nyitva a Vatikáni Múzeum

Péntek esténként 19 és 23 óra között nyitva tart a Vatikáni Múzeum, ahol az esti turistajegy mellé július 29-ig tartó, majd a szeptember 2. és október 28. között koncert is jár.Péntek esténként 19 és 23 óra között nyitva tart a Vatikáni Múzeum, ahol az esti turistajegy mellé július 29-ig tartó, majd a szeptember 2. és október 28. között koncert is jár.

A július 29-ig tartó, majd a szeptember 2. és október 28. közötti időszakban minden péntek este a Michelangelo-termekben rendeznek koncertet. Május 6-tól, péntektől a múzeumba esti jegyet váltó látogatók a koncerteket is meghallgathatják.

Péntek esténként 19 és 23 óra között tart nyitva a Vatikáni Múzeum. A koncerttervekben szerepel a római Santa Cecília Akadémia zenészeinek fellépése, népzenei bemutató és fiatal zongoraművészek bemutatkozása. "Egy változatos programnak köszönhetően a Vatikáni Múzeum nemzetközi színtere akar lenni különféle kultúrák minden művészeti formájának" - írták a szervezők közleményükben.

Az intézmény tavaly látogatói rekordot döntött, több mint hatmillióan keresték fel. Csak a Sixtus-kápolnát naponta mintegy 25 ezren csodálják meg.

MTI

Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play