Ötnapos Halloween-őrület a Familyparkban

2017. október 6.

print

Ötnapos Halloween-őrület a Familyparkban

Az idén október 28. - november 1. között immár negyedik alkalommal rendezik meg Ausztria legnagyobb Halloween-eseménysorozatát. Rémesen csodás fényeffektusok és díszlet, valamint számtalan szellem - a látogatóknak garantáltan végigfut a hideg a hátán. 





2014-ben dördült el a startpisztoly, azóta az esemény évről évre nagyobb területet foglal el, illetve a látogatók száma is meredeken emelkedik. 2016-ban a Familyparkban ezen négy nap alatt 27 ezer, igazi hátborzongató élményekre vágyó vendég fordult meg.

A 2017. év újdonságai: Show-műsor gyerekeknek és szellemek parádéja

Az idei esemény jelmondata - "Szellemek & kísértetek" - köré ismét különleges programok sokasága szerveződik. Szombattól keddig, naponta két alkalommal látható a gyerekeknek először megrendezett show-műsor, mely során az apróságok Filippóval, a park kabalafigurájával egy titokzatos utazáson vehetnek részt. Ehhez kapcsolódik a szellemek és varázslények díszszemléje, akiket a gyerekek az egész parkon át kísérhetnek.

A közkedvelt esti show ugyancsak szombattól keddig, egy teljesen új helyszínen kerül megrendezésre. A fellépők között találhatunk nemzetközi hírnévnek örvendő artistákat, mint például a Gerlings társulatot, akik a híres Monte Carlo-i Cirkuszfesztiválon díjat is kaptak.

Jelmezviselés igen, félelemkeltés nem!

Természetesen az esemény mottója az egész parkra rányomja bélyegét. Ebben az időszakban a "Kroko" vízi vasúton kívül minden látványosság látogatható. Biztonsági okok miatt a mászólétesítmények egy részét sötétedéskor lezárják.

A jelmezbe öltözött vendégeket szívesen látják. A félelmet keltő jelmezek (például latex maszkok) a gyermekek miatt kerülendők. Az intézmény fenntartja magának azt a jogot, hogy az ilyen jelmezes látogatókat nem engedik át a bejáraton.

Nyitvatartás: 

2017. október 28. - november 1.

Október 28-án és 31-én 11-től 22 óráig, a pénztár 19 órakor zár
Október 29-én, 30-án és november 1-jén 11-től 20 óráig, a pénztár 17 órakor zár

Belépőjegy

3-tól 99 éves korig: 23,00 €
2017-re érvényes éves bérlettel a belépés ingyenes!


Kapcsolódó hírek





Legfrissebb hírek

Hetedhét kereső:

Töltsd le a Hetedhét kereső mobil applikációt!

  • Egyszerű használat
  • Megmutatja, mi van a közelben
  • Utazáshoz nélkülözhetetlen: Magyar és külföldi úticélok 
Szerezd meg: Google Play