Látnivalók


Kulcsszó
Ország
Tartomány
Település
Címkék

Kezdődátum:
Záródátum:
Események:
Keresés a közelben

Bécs húsvéti piacai

#Bécs     #Húsvét    

Hagyományos húsvéti díszek és művészien díszített tojások, kulináris ínyencségek Bécs húsvéti piacain.

Húsvét Salzburg tartományban

#Húsvét    

Salzburg tartományban családias hangulatú húsvéti vásárok várják a látogatókat. Bárki kipróbálja az osztrák kézműves mesterségeket, mint a virágvasárnapi csokor készítést vagy a tojásdíszítést.

Húsvét Vorarlbergben

#Boden-tó     #Húsvét    

Húsvét Vorarlbergben.

Húsvéti piacok Karintiában

#Húsvét     #Karintia    

A húsvéti vásárok Karintia legfontosabb tavaszi követei közé tartoznak. A standokon hagyományos osztrák termékekkel kedveskednek a látogatóknak.

Húsvéti piacok Tirolban

#Húsvét    

Tirolban nem csak a kedvelt innsbrucki vásár vár minket. Számos további vásár, mint például a halli és a kufsteini a húsvéti termékek széles választékát kínálják.

Húsvéti vásárok Alsó-Ausztriában

#Alsó-Ausztria     #Húsvét    

Alsó-Ausztria húsvéti vásárainak sokszínűségével tűnik ki. A húsvéti hagyományok itt fontos szerephez jutnak, melyeket mind a fiatalok, mind az idősebbek ápolnak.

Húsvéti vásárok Burgenlandban

#Húsvét    

Burgenland a ruszti húsvéti vásárral hívogat, ahol művészi húsvéti díszeket és hagyományos kézműves termékeket vásárolhatunk. Az Esterházy kastély és a Fraknói vár pedig húsvéti programokkal várja a gyerekeket.

Húsvéti vásárok Felső-Ausztriában

#Húsvét    

Válogatott kézműves termékek, regionális húsvéti szokások, népi kézművesség és ínyencfalatok a felső-ausztriai húsvéti piacokon.

Stájer húsvéti piacok

#Húsvét    

A stájer húsvéti vásárokon garantált a tavaszi hangulat. Nemcsak szeretettel készített kézműves tárgyakat és ajándékokat vásárolhatunk, hanem megkóstolhatjuk a régió jellegzetes finomságait is.

Régióválasztó